Kedim Her Sabah 6Da Uyandırıyor

ygyagmur
ygyagmur

341 Puan

arkadaşlar geceleri kedimle beraber yatağımda uyuyoruz istisnasız her sabah 6da uyandırıp üstümde tepiniyor, ayağımı avlıyor falan. benle uyumaya çok alıştı ama ben erken uyandırmalarına artık dayanamıyorum beraber uyumamaya onu nasıl alıştırabilirim? evde başka müsait oda yok ama antreye kedi yatağı yapsam gidip orda uyur mu acaba? normalde antreye atınca kapımda miyavlıyor ama belki ona güzel yatak yapsam uyur siz ne dersiniz veya uyandırmaması için başka önerileriniz var mı?

10 CEVAP

ezgcn
ezgcn

2750

Kediler sahipleriyle uyumayı severler onun işe yarayacağını sanmıyorum ama yazın zaten sıcak olacağı için sizinle uyuyacağını sanmıyorum

orhdoner
orhdoner

135444

Maalesef ne kadar yorarsam yorayım bizim ki de uyanıyor o saate ve saatlerce uyumuyor bizimkisi de aynı odada zor oluyor ayrı yerde uyuması aslında daha iyi olur sizin açınızdan siz koyun yatağını belki alışır daha da iyi olur deneyip görmek lazım

Kediler fazla başına buyruk hayvanlar, itaat etmeyi çok sevmiyorlar ancak ödül maması verilerek başka bir yerde uyumaya alıştırılabilir diye düşünüyorum. Yine de sizi rahatsız etmesi konusunda bir şey diyemem çünkü benim kedim de bana fazla bağlı olduğu için sabahları onunla birlikte kalkıp yanında olmam için elinden geleni yapıyor.

Buketbayraktar
Buketbayraktar

15606

Açıkçası ben ayrı yerde yatmaya değil de uyandırmamaya alıştırdım. Çünkü ilk geldiğinde bile yer yaptım pıtı pıtı geldi yanıma yatmak istedi o istedi bozmak istemedim. Bi kaç aylık zor Bi süreç oldu ama uyurken rahatsız ettikçe kapıya attım bağırdı Bi süre sonra aldım odaya, Tekrar yaparsa tekrar attım derken ;şuan uyansa da gider işine gücüne bakar yatmak isterse geri gelir.

ciremcakir
ciremcakir

2670

Acıkıyor olabilir, bizimkide ablamı uyandırıyor her sabah 7de. Ablam mama veriyor yedikten sonra hemen yatıyor. Deneyebilirsiniz.

Elifsu17
Elifsu17

11198

Ben kedim erken uyandığında patisine malt sürüyorum yalana yalana uyuyor, bir deneyin belki sizde de işe yarar

idunn
idunn

12265

Benim kedim de öyle. Ben o yüzden odamdan atmak zorunda kalıyorum. Ya geceleri uyumuyor ya da sabah kalkıp saçımı falan yiyor. Salona bıraktığımda orada her şekilde oynayıp oynayıp uyuyor. Siz sürekli rahatsız ettikçe dışarı atarsanız ve geri almazsanız tekrar aynı şeyleri yapmaz bence.

ygyagmur
ygyagmur

341

cevaplar için teşekkür ederim

Elmas35
Elmas35

103548

Bence ayrı yatmak daha mantıklı olacaktır, ben de mecburen öyle yaptım. İlk zamanlar kapıya gelip şanslarını deniyorlar ama iradeli olursanız vazgeçip başka yatacak yer buluyorlar :)

tyguler
tyguler

124312

Ben odamın kapışını kapatıp uyuyorumvilk bur iki gün kapımda hep miyavladı sonra alıştı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 513 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80663 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR