Uçakta Ne Yapacağım?

alaralovecats
alaralovecats

1903 Puan

Anneannemin durumu kötü ve bize çok uzakta uçakla gitmek istiyorum. Köpeğim ve kuşum evde babam ile kalacak ama kedilerim dayanamaz ağlarlar yemek falan yemezler bende yanıma alacağım ama ne yapmam lazım? Uçakta 1 2 saat filan kalacağız.

5 CEVAP

Aysuozturk
Aysuozturk

5708

Bagajda taşıma işine hiç girmeyin bence. İnanılmaz vahşi bir yolculuk yöntemi. Çoğu havayolu firmasının kabin içi taşıma durumu mevcut. Örneğin turkish airlines 8 kg geçmediği sürece kediyi yanınızda götürme şansı sunuyor, diğer firmaların da kendi şartları dahilinde böyle bir yöntemi vardır. Birden fazla kedi için prosedür nasıl işler bilmiyorum, en sağlıklı bilgi için tek tek bütün havayolu firmalarını ararsanız size gerekli bilgiyi vereceklerdir. Kabinde birlikte güzel yolculuklar diliyorum 🐝

Pufininelifi
Pufininelifi

12237

Sanırım bagaj kısmına koyulur. Uçağa binmeden 3-4 saat önce yemek yedirirseniz iyi olur. Binmeden hemen önce yerse belki midesi bulanabilir.1-2 saat yemek yemeden,su içmeden durabilirler.Tuvaletlerini de tutarlar ama siz her ihtimale karşı taşıma çantasına çiş pedi serin.Stresten bazen tutamıyorlar. Stres için de doğal içerikli sakinleştirici pastelar bulunuyor onlardan kullanabilirsiniz. İyi yolculuklar :)

Anonymus179224
Anonymus179224

12065

Hayvanlara özel bölüm var diye biliyorum, sakinleştirici kullanılması da zorunlu değil. Çantanızın boyutlarını kontrol edin ki sıkıntı çıkmasın. Uçakla seyahatte aşılarının tam olması da çok önemli. Hatta veterinere kontrole gidip bu hayvan seyahat içi uygun durumdadır diye bir onay almanız gerekiyor eğer doğru hatırlıyorsam.

Ben Tarçınla hep kabinde uçtum. Pegasus ve turkish airlines 8 kg geçmediği sürece kabinde uçağa uygun ölçülerde taşıma kabı ile izin veriyor. Ama önceden arayıp kedinize de bilet almanız lazım. Bu arada tek kedi ile uçtum ben 2 kedi nasıl olur bilmiyorum. Sakinleştirici de vermedim hiç

alaralovecats
alaralovecats

1903

anladım teşekkürler en iyisi sorayım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 333 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80630 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR