Kedim Çok Hasta Yardım Edin Ölmesin Nolur

Yagmur772
Yagmur772

256 Puan

Bulunduğum yerdeki veterinerler kedilere bakmıyoruz dediler ben de kendim onu kurtarmaya çalışıyorum.4 aylık kedimin ciğerlerinde hırıltı var nefes alırken zorlanıyor öksürüyor.3 gündür hiç bir şey yemedi bir deri bir kemik kaldı.Sadece uyuyor.Gözlerinden yaşlar geliyor.Ne olur yardım edin biliyorum öyle ilaç önermek doğru değil ama hiç bir şey yapmazsam kurtulma ihtimali yok çok kötü.İlaç önerebilir misiniz ,nasıl yemek yer açlıktan ölecek.


10 CEVAP

Aybuke22
Aybuke22

1442

Kimsenin tavsiyesiyle kediye ilaç vermeyin bu onu ölüme bile götürebilir 3 gündür yemek yememesi çok tehlikeli uzak bile olsa acilen veterinere götürmen gerek fiyat konusunda anlayış göstereceklerdir durumu anlatırsan

Superisi814
Superisi814

125092

Merhaba,
Halinizi ve iyi niyetinizi anliyorum.3 gündür yemek yemiyor olmasi alarmlarin çaliyor olmasi demektir.Üst solunum yolu enfeksoyonu olabilir, akcigerleri su toplamiş olabilir, olabilir de olabilir.
Mümkünse acilen yaş mama verin, olmadi yürek, ciğer vb.et türevi haşlayarak verin.Güce ihtiyaci var ve kuru mamadan daha hizli yardimci olur bunlar.Soğuk olmamal kaydiyla yoğurt verebilirsiniz.Tam olarak nesi var bilmeden onu bunu şunu kullanmak kas yapiyim derken göz cikartmaya benzeyebilir.Lütfen önce gida alimi icin emek verin.Hasta ve aç kaldikça daha kötüye gider.
Birinin tavsiyesi ile antibiyotik asla vermeyin.Çaresiz kalip cabalamak nedir biliyorum ancak daha ciddi sonuçlara sebep olunabilir.

berkeozdede
berkeozdede

14664

Evet kesinlikle Veteirnere danış ne yapıp ne edip götğrmelisşn. Maddi durum sıkıntı etme taksit yapan yerler olucaktır. Böyle zorla şırıngayla su içir. Yşa mamayı şırıngayla çekip yedirmeye çalış. Burda ilaç Önermek pek doğru olmaz.

ahmetzz
ahmetzz

687

Mama Hazırlayın Blenderdan geçirip sıvılaştırın Şırıngayla Zorla Birşeyler yedirin. Acilen şehir merkezinde Bir veterinere götürün Yoksa kurtulması mucize olur.

ahmetzz
ahmetzz

687

Şırıngayla Zorla su da içirin

ozgeav
ozgeav

664

Kedinde üst solunum yolu enfeksiyonu olabilir sohayko gibi derneklere ulaş hemen onlar gelip alırlar

golsahyildirim
golsahyildirim

11467

Nerede yaşıyorsunuz, civardaki ilçelere götürüp muayene ettirme şansınız yok mu?😞

asrayildrm
asrayildrm

12660

bir kliniği arayıp yardım iste bence çok üzüldüm umarım iyileşir...😓

berkeozdede
berkeozdede

14664

Eğer Hiçbir Veteriner bulamıyorsanız Azitro şurup Deneyebilirsiniz. Tabi yavruysa 0. 5 ölçrk çekip vermelisiniz. 5 günde uzun kullanmayın

1121998
1121998

86

İlaç önerisinden öncesinde lütfen veterinere götürün şehir merkezinde.elinizde yaş mama varsa ılık su ile ezin ve şırınga yardımı ile içirin 3 gün çok tehlikeli bir süre umarım iyileşir çok üzüldüm ☹️

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 443 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR