Kedim Çıldırdı

Mefaa
Mefaa

554 Puan

9 aylık erkek kedim var. Koku bırakmaya başlayınca 1 ay önce kısırlaştırdım. Ama kızgınlıktamı acaba, çok saldırgan halleri var ve bazende uzun uzun miyavlıyo. Sakinleştirici vermek zorunda kaldım ama işe yaramadı henüz. Sizce kızgınlıkta mı, erkek kedilerde nasıl ilerler bu durum?

4 CEVAP

Mefaa
Mefaa

554

Ben kısırlaştırdığımda koku bırakmaya başlamıştı bile ve kısırlaştıktan yaklaşık 10 gün sonra kokusu kayboldu. Birkaç gün sonrada bende dahil herkese tıslamaya başladı. Ama bugün çok sakin. Umarım bitmiştir.

tyguler
tyguler

124312

Kısırlaştırınca kızgınlık bitiyor normalde diye biliyorum. Ben kedimi kızgınlığa girmeden kısırlaştırdım sonra da kızgınlığa girmedi. Başka bir şey olabilir veterinerinizi arayıp sorun bence

Mefaa
Mefaa

554

Veteriner kısırlaşmadan önce hormonlar bi süre daha devam eder, hatta koku bırakmayada devam eder, ne kadar süreceğini bilemem. Öyle hemen bitmez demişti.

Gmzzz
Gmzzz

607

Bende kısırlaştırdım miniğimi bu çok uzun bi süre bitmesi lazımdı bizim vet hiç devam eder vs demedi biz kısırlaştırdık herşey bitti daha farklı bişey olabilir başka veterinere de danışın bence geçmiş oldun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 295 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80971 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR