Felicia Vs Prochoice

ahmetzz
ahmetzz

687 Puan

Anket

Felicia Kitten&Mother
(17 oy)
Prochoice Pro 38
(5 oy)
Toplam (22 oy)

Hangisi daha iyi.?

5 CEVAP

ahmetzz
ahmetzz

687

Hangisi

ahmetzz
ahmetzz

687

@Hadeyan Normalde Bonacibo Kullanıyorum Onun kuzulu Yavru kedi maması olmadığı için Tavuklu Bonacibo Ve Kuzulu Prochoice kullanmayı Düşünüyorum. Bence Felicia da Prochoice de bonacibo da Gayet kaliteli mamalar. Türkiyede ilk 10 'a girerler

Palyaco
Palyaco

218519

İçerik olarak aynı iki mamada aynı fabrikadan çıkıyor içeriğine dikkat ederseniz aynilar prochoice 2 ay kullandım güzel bir mamaydi tüy sağlığı iyiydi dışkıda kokuda olmuyor

tyguler
tyguler

124312

Ben kedime felicia alıcam

Hadeyan
Hadeyan

1004

İkisi de ekonomi sınıfının orta seviye mamaları. Tavsiye etmem ama günümüz pahalılığında bu fiyat aralığında alınabilecek ürünler. Felicia nın fiyatı daha pahalı ancak hipoalerjenik yani alerjen karşıtı bir mama ve de tahıl miktarı azaltılmış. Prochoice in avantajı ise hemen hemen aynı içerikle daha üçüz olması. Ikisi de yerli üretim zaten.


Pro choice un gol attığı nokta ise kedilerin böbrek sağlığına çok iyi gelen l-carnitin içermesi genelde kısır kedi ya da böbrek sorunu olan kedi mamalarında gördüğümüz bu enzim yavru kedi mamasında bir lüks daha az yağ oranı ve daha çok antioksidan içermesi de normalden biraz daha fazla verseniz de yeterince hareket ederse kilo sorunu olmayacak demektir.


Nitekim kedi dışarı çıkabilecek ise alerji karşıtı ve daha az tatilli felicia daha iyi gelebilir ancak ev kedisi için daha iyi sindirim ve kilo kontrolü pro-choice da gibi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 348 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR