Kedim Sanırım Bana Küstü Ne Yapabilirim?

aysekrzm
aysekrzm

3957 Puan

babamı kaybettiğim için kedimi birkaç günlüğüne arkadaşıma yollamak zorunda kaldım. ama dayanamayıp 2 gün sonra geri aldım. ilk geldiğinde yüzüme bile bakmıyordu. ev çok kalabalıktı onu odadan bile çıkaramadık. huy değiştirmiş gibi. eskiye oranla fazla tüy döküyor. bazen sevgi yumağı oluyor ama çoğu zaman yüzüme bakmıyor. eğer önerisi olan varsa çok mutlu olurum. (bu arada tamamen soğuk değil bana karşı sadece onu daha mutlu etmek için ne yapabilirim diye düşünüyorum.)

4 CEVAP

Gmz91910
Gmz91910

14251

Kaybettim demissinz cok üzüldüm basiniz sagolsun:( acaba babanizin yoklugu mu uzdu onu o yuzden mi duygu karmasasi yasiyor

emreovec
emreovec

12921

Öncelikle başınız sağ olsun. Bu konu da yukarıdaki arkadaşıma katılıyorum. Üzülmenizi istemiyorum ama kediler evdeki değişiklikleri insan ya da nesne çok çabuk fark ediyor. Yine de ödül maması ile onu bir nebze mutlu ederek yavaş yavaş arayı düzeltebilirsiniz.

Elifsu17
Elifsu17

11198

Çok başınız sağolsun. Hiç endişelenmeyin kediler yapı gereği hiç kin tutmazlar, ve sevgi demek onlar için yemek demektir :) daha sık yaş mama verin, onunla oyun zamanlarını arttırın, arada bir ödül maması vererek vakit geçirin, bir haftaya kalmaz o eski minnoş geri gelir.

aysekrzm
aysekrzm

3957

çok sağ olun önerileriniz için. hepsini mutlaka deneyeceğim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 307 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR