Kedim Cok Ufak Daha Gözleri Bile Acılmamış Nasıl Bakmalıyım?

140duygu140
140duygu140

774 Puan

3 günden beri ben evde besliyorum nasıl ilgilenmeliyim?


10 CEVAP

140duygu140
140duygu140

774

anneleri nerde bilmiyorum ben buldugumda cocuklar kedilerle oynuyorlardı bende 3 günden beri 4 kediye evde besliyorum sütle suyu karıştırıp şiringayla veriyorum ama sorunları geçe kalkıp bagırmaları okula gittigim için rahatsız olmam geçeleri nasıl susturabilirim acaba

patili
patili

120470

inek sütü vermeyin sakın. bebelac'ın marketlerde satışan yeni doğan bebek sütlerinden alıp 1 ölçek yerine suyun içine 2 ölçek katarak cezvede yapıp sonrasında ılıyınca da iğnesi çıkarılmış şırıngayla yedirin. 3 saatte 1 yapın bunu. karınlarına da masaj yaparak (hafifçe) tuvaletlerini yaptırın. 1 ay sonra yaş mamaya geçersiniz. lütfen inek sütü vs. vermeyin.

Luckyssss
Luckyssss

16565

Anneleri neredeler

eğer yetimlerse altlarına çok sıcak olmayacak şekilde sıcak su torbası koyun ki annelerinin yokluğunu hissetmesinler.

patili
patili

120470

annelerini çagırmak için bagırıyorlar yavrum. acıktıkları için. ve karınlarını hafif ovman lazım ki tuvaletlerini yapabilsinler. okula gitdiğinde kim ilgileniyor yavruları emanet edebileceğin evde kimse yok mu? aileni de kedi köpek konusunda bilinçlendirebilirsin. nefes alam her canlı insan gibi kıymetlidir. ve acı çeker. ölür vs vs. bunların hepsi insanda nasıl etki yaratıyorsa hayvanda da aynı etkiyi yaratır. bunları anlat ve kediler için marketten bebelac süt tozu al dilimde tüy bitti artık.

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

annesi yoksa yavru kediler veya bebekler için olan süt tozlarından hazırlayıp vermeniz gerekiyor

Luckyssss
Luckyssss

16565

Anneleri yokmu onların

Kedisevercat
Kedisevercat

12998

Şırınga ile kediler için sütü hazırlayıp besleyin sıcak tutun uyurken yanlarına sıcak su ile dolmuş pet şişe koyun

140duygu140
140duygu140

774

yaa nolur birşey söyleyin kedimi nasıl geçeleri susturrum gündüz uyuyu geçe kakıyor ve kaktıklarındada yemegini veriyorum

3 saatte bir beslenmeleri gerekiyor. Ben kendim de besledim gece uyanır beslerdim öyle kolay olsa keşke o işler. Yavru kediler için süt tozları oluyor, onlardan alıp suyla karıştırıp ılık ılık verebilirsin ya da bebelac alıp yine suyla karıştırıp ılık olarak verebilirsin. Ilık olmasına dikkat et, annelerinin yokluğunu hissettirmemelisin. Bakamayacaksan da bakabilecek birine sahiplendir lütfen, bebeklik dönemleri çok önemli bir dönem.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 975 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR