Reflex Kedi Mamasını Hala Kullananlar Veya Kullanmaktan Vazgeçenler Var Mı Acaba?

ilkemk
ilkemk

327 Puan

Merhaba. Yaklaşık 3 ay önce bir canı sahiplendim. İlk geldiğinde aç olduğu için de hemen bulduğumuz ilk petshoptan oğluma Reflex kedi maması aldım ve yaklaşık 1 ay onu kullandı. Aralık ayında ellerinde reflex olmadığı için petline mama aldım ancak oğlum sürekli kakasıyla oynamaya başladı ve tuvaletten çıktıktan sonra sürekli poposunu yerde sürter oldu reflex kullandığımız dönem bu yoktu bende reflex mamaya döndüm çözümleriniz ya da önerileriniz var mıdır?

4 CEVAP

Bende şuan reflex kullaniyorum ama çoğunlukla onermiyolar mama arayışına girdim bende sizde iyice araştırın veterinerleri arayıp bilgi alabilirsiniz onlar daha iyi bilirler

Adger
Adger

2297

Reflex ve proline iyi mama değil o fiyatlarda bonacibo alabilirsiniz.

tugbatugba80
tugbatugba80

2426

BONACIBO veyaa PROCHOİCE öneririm ben ikisnini de kullandim en memnun kaldığımız ProChoice kitten oldu

ilkemk
ilkemk

327

Şimdilik Reflex aldım en kolay bulduğum mama olduğu için. Çoğu yerde bırakın kediniz mamasını kendisi seçsin gibi şeyler okudum ancak nedense güvenemedim. Elimdeki mamanın bitmesine yakın dediklerinizden birini deneyeceğim teşekkürler :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap