Köpeğim Uyuz Mu?

Tuunaa
Tuunaa

1062 Puan

51 günlük köpeklerim inleyerek kaşınıyordu 4 gun once veterinere gittik söyledik biti vardır dedi ensesine ilaç damlatti. İlk gün biraz geçmişti ama sonra daha da kötü oldu bugün sabah bi kalktım kulaklarindaki tüyler dökülmüş kabukla dolmuş. Acaba uyuz mu oldular. Aldığım yerdeki neredeyse bütün köpekler uyuzdu bi sağlıklı anneleri vardı. Kulağına dokununca kaşınmaya çalışıyorlar. Uyuz mu olmuştur yoksa başka bir sıkıntısı mı var?

6 CEVAP

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

Daha ilgili bir veterinere götürün

Tuunaa
Tuunaa

1062

Yakınımızda bir veteriner var ve arabamiz yok.

patili
patili

120470

taksi tutup başka bir veterinere götürebilirsiniz. daha işinin ehli bir vet bulun. anne sadece taşıyıcı olmuş olabilir. yavrularına geçirmiştir. uyuz zaten bulaşıcı. hepsi uyuzsa anneye geçmeme şansı yok. belirti göstermemiştir taşıyıcı oldugu için. uyuz baya tehlikeli bir hatalık. lütfen daha iyi bir vet bulun

Tuunaa
Tuunaa

1062

Veterinerden geldik şimdi uyuz olmuşlar. Tedavi olcaklar. Minibüse kabul etmediler bizde montumuzun içine sakladık. 1 saat öyle gittik. İnşallah bu seferki vet iyidir.

patili
patili

120470

inşallah. cok sevindim başka bir veterinere götürmenize. size de bulaşmaması için azami gayret gösterin. size bulaşırsa o zaman hep birlikte kendinize mi bakıcaksınız yavrulara mı cok zor olur.

Tuunaa
Tuunaa

1062

Dikkat etmeye caliyoruz. İlginiz için teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 853 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR