Lütfen Cevaplayın

Napim
Napim

4744 Puan

Kedim bu aralar mutfak masasına çıkmaya başladı. Babam uyardı. Eğer bir daha mutfak masasına çıkarsa gözünün yaşına bakmam, kediyi gönderirim dedi. Kedimin mutfak masasına çıkmasını önlemek için ne yapmalıyım. Kapıları kapalı tutamam.

4 CEVAP

Gamzeoa
Gamzeoa

4549

Bizim kedi şuan bile mutfak masasında ne yaparsak yapalım alışanı kurtaramadık beraber çay içiyoruz sadece oturmak istiyor yediklerimizde gözü yok bizde otursun bari diyoz nasıl çıkması önlenir bilmiyorum su damlatın kaçar

ezginiko
ezginiko

2727

Yapıcak bişey yok sanırım bunun için :/ ben değil de annem rahatsız oluyor bu durumdan ama sadece yemek yerken çıkmasından rahatsız oluyor çünkü ne yersek o da yemek istiyor :D siz mutfakta olmadığınız sürece çıkar. Ben mandalina portakal falan koklatıyorum uçarak iniyor masadan bunu buldum çözüm olarak. Tezgaha falanda çıkıyor o yüzden mutfak hep kapalı biz olmadığımız sürece.

Benim kedim de ara sıra masaya çıkıyor ve her seferinde onu indirerek 'hayır' veya 'şttt' diyerek bunun yanlış olduğunu belirtiyorum. Eğer kedin bu tarz bazı kelimelerin anlamlarını biliyorsa uygulayanbilirsin kesin çözüm değil ama biraz olsun ilgileri azalıyor. Kedim başlarda yemekleri de yemek isterdi ancak şimdi o uzanmadan koklama sına izin veriyorum ve kendi isteğiyle yemek saatlerinde masadan uzak duruyor.

Bir de yemek saatlerinizde ona da yanınızda yemesi için kendi mamasından başka bir şeyler verebilir ve ilgisinin masadansa kendi yemeğinde olmasını sağlayabilirsin. Bu da oldukça etki ediyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 231 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80967 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR