Köpeğimle İlk Gün?

ozcelkoyku
ozcelkoyku

166 Puan

Merhaba bir tanıdığımızın köpeği yavrulamıştı. Bugün de ailem bir tanesini eve getirmiş. Sanırım yaklaşık 1.5 - 2 aylık.


Evimiz bahçeli, ilk geldiğinde bahçeye çıkardık dolaştı kulübesinde uyudu şuan da içeri girmek isteyince içeri aldık. Karnını doyurduk. Biraz garip davranıyor durup dururken garip sesler çıkarıyor ne istediğini tam olarak anlayamadık.


Eve yeni geldiği ve kardeşlerinden ayrıldığı için midir, bir problem yoktur değil mi? Biraz huzursuz hissettim ve sormak istedim.

2 CEVAP

zibityus
zibityus

11845

1.5 2 aylık bir köpeği doğduğu sürüden annesinden ayırmak özellikle köpeğe ama size de bir çok sorun doğurur. minimum 90 gün doğduğu yerde kalması gerekir mümkünse köpeğin iyiliği için geri götürün 90 gün olunca alın. şu videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum https://www.youtube.com/watch?v=nVQwIkAl6cY

Biz de öyle bir hata yaptık galiba 2/3 aylık köpek sahiplendik barınaktan tam anne sütü alamamış bir de gençlik hastalığına yakalandı ve öldü. Sizi üzmek istemem fakat ya annesinin yanına ya da bir veterinere götürün.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 520 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81025 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR