Nd Kepek Problemi

lunArtemis
lunArtemis

431 Puan

Arkadaşlar merhaba daha önceden matisse somonlu mama kullanırken kedilerimde kepek ve tüy dökülmesi problemi yaşadım bu yüzden ND pumpkin serisine geçtim. Maalesef problemimiz çözülmediği gibi kepeklenme ve tüy dökümünde inanılmaz bir artış oldu.Veterinere danıştım kendisi yüksek proteinden kaynaklı olabileceğini,ND nin aşağıda ismini yazacağım mamalardan daha iyi bir mama olmadığını ve bu markalardan biriyle devam etmemi söyledi. Açıkçası kafam karıştı görüşlerinizi ve önerilerinizi almak istiyorum.
Bahsi geçen markalar:
Hills
Royal Canin
Advance
Unique

4 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Bozita, brit care, sanabelle, gibi mamalari deneyeblirsinz daha hafif mamalardir. Ama tuy dokumunn sebebi agir icerik olmayablr bu yuzden acana, tahilsiz bravery, instinct mamalarda secenekleriniz arasinda olablr. Deneyerek kedimize iyi gelen mamalari bulmaya calisiyoruz n&d guzel bir mama her kediye iyi gelecek diye bir beklenti dogru olmaz.

Ne kadar süre oldu pumpkin serisine geçeli? Ayrıca bahsi geçen markaların içeriklerini N&D ile kıyaslarsanız N&D'nin daha temiz bir içeriğie sahip olacağını göreceksiniz

lunArtemis
lunArtemis

431

Evet içerik olarak daha temiz olduğu için tercih etmiştim ancak iyi gelmedi maalesef. 3 aydır kullanıyorum.

Anonymus179224
Anonymus179224

12065

Bir tık pahalı gelebilir ama Acana’ ya bakabilirsiniz :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 443 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.028 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR