Kızımın Bacağının Üstü Şiş

shilohlael
shilohlael

1356 Puan

Yarın veterinere gideceğiz. Parazit dökmüştü kızım. Son parazit hapını alacak tedavinin. O taraftan çok enjeksiyon yapıldı dil yarası için antibiyotik aşı vs olmuştu. Ama daha önce hiç şişmedi orası. Başına gelen var mı aynı durum?
Fotoğraf çekemedim örnek göstermek için ekledim.


2 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128489

Ben kedilerde iltihap olabileceğini biliyorum ancak geçen veterinere gittiğimde birinin köpeğinin aşı yeri şişmişti. Veteriner çok normal şişmesi daha büyükleri de oluyor dedi. Sonra başka aşı olan bir köpek sahibi geldi ona sordu şişlik oldu mu diye o da yok dedi. Ben de acaba veterinerde bir sorun mu var da başkasına da sorup kontrol ediyor diye internetten baktım aşı yerinde tümör olabilir yazıyordu. Yani ya iltihaptır ya tümör oluşmuştur. Ciddi bir şey mi bilmiyorum siz veterinere sorarsınız.

shilohlael
shilohlael

1356

En son işte Ocakta iç parazitini enjeksiyon oldu çok stresli bir kız kızım. O zaman şişti masaj yaptım geçmiş gibiydi ama öncesinde de vardı top gibi bir şey gelmişti elime. Onun için sanırım öncelik röntgen vs ultrason :.( Ultrasonda onun için aşırı stres ama umarım bir şeyi yoktur geçici bir şeydir. Yarın kan tahlili olacak.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 200 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81486 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR