Kabızlık

Azra00
Azra00

2583 Puan

Kedim 2 gün once çok katı kaka yapmaya basladi ve dun sabahtan beri de hiç kaka yapmadı. Veterinere sorup bi çay kaşığı kadar zeytinyaği verdim, saniyorum tuvaletini yapmamasından kaynakli karninda da şişkinlik var ancak karin şişliği konusunda emin olamadım. Kabizliktan mi kaynaklanıyordur?

6 CEVAP

Azra00
Azra00

2583

Veterinerle konuştuktan sonra bi çay kaşıği kadar daha zeytin yağı içirdim yani toplam 5 ml, yaklaşık 30 dk sonra sonunda dışkıladı ama o da baya katıydı, yarin veterinere sorup zeytin yağini tekrarlayıp tekrarlamayacağimi ögrenicem ama en azindan artık uyuyabilirim. Cevap verip derdimi paylaştığinız için çok teşekkürler : )

mihriii
mihriii

119878

ondandır bence masaj yapmayı deneyin karnına

Azra00
Azra00

2583

Yapıyorum masaj ama hala yapmadı dışkısinı, umarım sabaha kadar yapar.

mihriii
mihriii

119878

umarım

Cook
Cook

119172

Kabızlıkta karnında şişlik olması(abartı olmadığı sürece) doğal.Bence normalde 2 santim malt veriyorsanız 2 katına çıkarın,yoğurt seviyorsa verebilirsiniz.Kabızlık 48 saatten sonra risk oluşturabilir,umarım sabaha kadar rahat rahat yapar kakasını bebiş.Çok geçmiş olsun

Azra00
Azra00

2583

Teşekkür ederim cevaplariniz için, karinda şişlik cok abartı degil ama biraz sert sanki karnı, şişlikten dolayi diye düşunuyorum normal mi bu da? Hala dışkısini yapmadı, resmen dışkı nöbeti tutuyorum, bi yapsa ben de rahatlicam o da. Sabaha kadar da yapmazsa artık bize veteriner yolu gözükür.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 347 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81486 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR