Kardeşlerin Ayrılması?

ranabalc1
ranabalc1

512 Puan

Arkadaşlar ben sokakta beslediğim 4 yavrunun 3'ünü sahiplendirdim, birini de kendim sahiplendim. En son yavru kediyi 2 gün önce sahiplendirdim ve sahiplenen aile aslında 2 yavruyu da sahiplenmek istiyormuş. Böyle bir istekleri olduğunu akşam öğrendim. Ben de aslında 2 yavruyu sahiplenmek istiyordum kardeşler ayrılmasın diye. Şimdi böyle bir şansları varken ne yapsam bilemedim. Kedi 2 gündür bizde bize ne kadar bağlanmıştır onu da bilmiyorum, üzülür diye de endişe ediyorum ama kardeşi ile birlikteyken daha da mı mutlu olur diye düşünmüyor değilim. Bu 2 kedi en sona kalan kedilerdi yani daha fazla zaman geçirdiler. Aralarındaki bağ daha da kuvvetlidir. Ayrılmama gibi bir şansları varken bize de kardeşi kadar bağlanmamışken ne yapsam diye düşünüyorum. Sizce?

4 CEVAP

Bence iyi bakacaklarsa sahiplendirin derim ve sizde başka bir cana evinizi açın :)

leporidae
leporidae

746

Çok iyi bakacaklarsa kedinin üzüleceğini düşünmüyorum yeni ailesine de çabucak alışır üstelik yanında kardeşi de olacak, sizin için de sorun yoksa sahiplendirebilirsiniz tabi

sugartgecat
sugartgecat

13112

arkadsslara katılıyorum ben de

Verdiğiniz aileden eminseniz kardeşini de verin derim zira 2 kedi 1 kediden iyidir ve bu neden kardeşi olmasın? Ayrıca siz de kedileri seven biri olarak karşınıza çıktığında bir başka ihtiyaçlı kediye yardımcı olabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 253 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81535 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR