Mama Önerisi

Hepinize öncelikle Merhaba. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Kedi mamasıyla alakalı. Kedim 8 aylığa kadar feliciayı gayet güzel yedi. 9 aylıkken ona prochoice aldım fakat gerçekten zorla yediğini farkedip Nd kitten aldım onu çok çok sevdi. 12 aylık oluncada Nd Ördekli aldım onu da çok iştahlı yediğini gördüm ve resmen beni sbah uykumdan uyandırıp yemek istediğini söylüyordu. Hiç bir mamaya bunu yapmadığı için çok şaşırmıştım 😅Neyse şuan 14 aylık oldu. Ve Nd Ördekli bitmek üzere 1 kg kadar kaldı düşünün 5 kg mamayı kaç ayda nasılda bitirdiğini ki hiç böyle yemezdi. Golosi balıklı aldım. Yavaş yavaş geçmek adına eski mamayla beraber azar azar veriyorum fakat eski mamayı yiyor golosiye dokunmuyo bile. Acıksa bile yemiyo. Eski mamasını koyuyorım onu yiyo ama asla golosiye dokunmuyo. 7,5 kg Mama elimde kaldı resmen. Sokaktaki çociklere vereceğim. Neyse bana gerçekten güzel içerikli çociklerinizin iştahla yediği mama önerilerinize açığım. Ben çok fazla bilgiliyim mama konusunda fakat aklım karışıyor artık 🤪 şunu da anlamış oldum bu golosiyi yememesiyle beraber önceden balıklı yaş mama verdiğimde onu yememişti demek ki neymiş bu çocik balık sevmiyor 😬 kilo problemimiz asla yok çünkü 7 ayda 200 gr almış ahaha dişi, 1-2 hafta kısırlaştırılcak. 🙏🏼

4 CEVAP

Bir kediyi gerçekten besleyebilecek tek mama orijen, bütçeniz orijene yetmiyorsa, doğal beslemeye bakın, çiğ veya pişmiş et diyeti şuan da dünya genelinde en sağlıklı besleme medotu olarak kabul ediliyor.

Mirmirimsi
Mirmirimsi

620

Acana hakkında ne düşünüyorsunuz orijen öneren beyefendi?

orijen vermeyen kedi beslemiyor mu? Bakın ekonomi bu kadar kötüyken her hafta mama fiyatı artıyorken insanlaeın o mamayı alacak gücü var mı acaba? Lütfen insanları böyle zor durumda bırakmayın. Her evcil hayvan, sahibi için çok değerli en ufak bi şey olduğunda ödümüz yarılıyorken insanları alamayacağı mamalar yüzünden önerilerde bulunmak çok yanlış geliyor. Çok güzel içerikli mamalar var orijene zaten bi şey demiyorum. Hiç vermedim belki bir dahaki ay alacağım ve yemeyecek. Nolacak o kadar mama neyse. Çiğ beslemekten bahsediyorsunuz benim kedim haşlanmış tavuk bile yemezken çiğ beslenmeye nasıl geçeyim?

Ben illaki bunu alın demiyorum, içerik olarak, kullanılan malzeme olarak en doğrusu o, yoksa mystic, Dr.sacchi, pawpaw, proplan gibi çeşit çeşit mama kullanan arkadaşlarım var. Fakat mamayı siz yaparsanız gerçekten uyguna geliyor ve ileriki zamanda kendinizin görüntüsünden doğru yaptığınızı anlıyorsunuz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 359 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR