Kedime Tablet Nasıl Verebilirim

Hasancagrii
Hasancagrii

713 Puan

Merhabalar
Kedim için vmp tablet aldım ancak nasıl verebileceğimi bilemiyorum.
Küçük küçük verince yemiyor ağzından çıkarıyor. Bütün olarak da veremiyorum biraz büyük gibi. Yarım yapıp ağzına versem yarıya bölünce keskin oluyor bazı kenarları bu yüzden böyle de veremiyorum. Nasıl verebilirim.kedim 8 aylık .

4 CEVAP

Sense05
Sense05

2502

2 kişi yutturabiliyoruz biz. Biri ensesinden kavrayıp ağzını açıyor öbürü de tableti boğazına doğru atıyor. Kısa bir süre ağzı kapalı yukarı doğru tutup yuttuğundan emin olun. Hemen bırakınca tükürüyorlar geri. Yaşmamanın içinde yedirenler de var ama benimki kokuyu alıp yemiyor ziyan oluyor ilaçlar

Hasancagrii
Hasancagrii

713

Tam bir tablet vermem bir sıkıntı olurmu büyüklük açısından

Anonymus179224
Anonymus179224

12065

Tabi ki olur, ben de bugün aldım ondan ve boyutu kelimenin tam anlamıyla devasa. Bizimki şansa severek yedi, artık ne hikmetse. Kırıp vermek yerine mamasına karıştırın bence çünkü kırılınca köşeli bir şekil aldığından boğazını acıtabilir.

gulsundusmez
gulsundusmez

12392

ah canlarım jelli veya sulu yaş mama alacaksın bi yemek kaşığı sonra elindeki tableti kalınca bir su bardağının altı ile vura vura vura toz haline getireceksin o tozu yaş mamaya serpeceksin o minik parmak uçlarınla mama ile harmanlayacaksın ham hum ham hum kedin miğdeye indirecek :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 246 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR