İştah Problemi

BARSLAN
BARSLAN

878 Puan

Kedim kuru mama yemiyor, acana ve nd denedim. Akciğer enfeksiyonu nedeniyle tedavi görüyor, ilaçları henüz bitmedi ama sofradan yere düşen zeytini bile yiyor, mama yemiyor. Besinsiz kalıp bağışıklığını zayıflatacak diye korkuyorum. Bu iştahsızlık problemini aşabilmemiz için neler önerirsiniz?

5 CEVAP

Nehir9
Nehir9

1755

Eğer yaş mama yiyorsa yaş mama ile başlayın ve azar azar kuru mama koyup kuru mamaya geçiş yapabilirsiniz. Bizde neredeyse 6 aydır n&d kullanıyoruz. Bir sıkıntı yaşamadık. Fakat bizimki yaş mamanın içerişine kuru mama katınca kuru mamayı seçip yemiyor. Umarım sizinki öyle yapmaz.

melist35
melist35

11186

şuan nekahat dönemindeyse viyo recuperation kullanın 1 haftalık süreçte, hem iştahını açar hem toparlanmasını sağlar. gördüğü tedaviye katkı sağlar. bununla birlikte kuru mama verin yine, kısa süre sonra yemeye başlayacaktır. haşlanmış tavuk göğsü de verebilirsiniz, iştahına etkisi olur

ezgcn
ezgcn

2750

Eğer kendi yediklerinizden vermeyi bırakırsanız bir süre sonra son çare olarak mamasını yiyecektir

ezgcn
ezgcn

2750

Sevdiği ödül maması varsa onu katıp verebilirsiniz

BARSLAN
BARSLAN

878

Teşekkür ederim. Kendi yediklerimden vermiyorum aslında. Zeytin örneğini yiyeceklere ilgisiz olmadığını anlatabilmek için vermiştim. Kuru mamayla besleniyor fakat iştahsız maalesef.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 319 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82065 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR