Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Kedim sadece beni görünce kuyruğunu kabartıp kaçıyor göz bebekleri küçücük oluyor sevdirmiyor ve tırmalamaya çalışıyor. Mama verdiğimde mırıldanarak gelir kendini sevdirirdi ama bugün sevdirmedi de. Kızgınlık dönemine mi girdi yoksa bana bir şeyden ötürü kızgın mı? (6 aylık dişi)
Huysuzluk huzursuzluk kızgınlıktan dolayı olabilir ama uzun uzun miyavlama durumu da olur kızgınlıkta. Bi şeyden rahatsız oluyor olabilir kuyruk kabartma genelde ani gelen Bi şeyden oluyor korkma ani heyecan gibi
Akşama doğru kokusu çıktı😺 Meğersem dün gece benimle beraber uyumasına izin vermediğim için kızgınmış biraz. Annem sabah memeleri şişmiş biraz diyince ben de kızgınlık döneminde sanmıştım. Bakmaya çalıştım şişmiş mi diye ama izin vermediğinden görememiştim. Zaten çok kısa süre önce çıktı. Ben de yürürken sesi duyunca kuyruk falan kabartmasından korktuğunu düşünmüştüm. Meğersem biraz tripli biraz da sesten korkmaya başlamış. Normalde korkmuyordu.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.