Kedim Birden Tüy Dökmeye Başladı

Kedim daha yeni 6 aylık oldu büyüdüğü için mi tüy dökmeye basladi anlayamadim ama birden bire bu kadar fazla tuy dökmesi beni çok şaşirttı hatta çok fazla tüy dökmeye dün başladı. Böyle bir şeyin birden bire gerçeklesmesi normal mi? Yada daha yeni 6 aylık olduğu için mi tüy döküyor ayrica diş dökme döneminde bu da etki eder mi?

5 CEVAP

Nazliig
Nazliig

10833

Merhaba, mevsimsel tüy dökümü olur. Ancak bir an da çok tüy dökülmesi mama değişimi, mama kaynaklı veya strese bağlı olabilir. Vitamin desteği yapabilirsiniz.

Pisipis
Pisipis

266

Benimkide çok dökmeye başladı 5 6 aylık. Mevsimdem dolayı bence, havalar birden ısındı. @pablobeste zararlı değilmi o kadar şey ya

emreovec
emreovec

12921

Çok tüy dökmek biraz böyle deri dipleri görünecek kadar falan oluyor. Onun dışındaki dökümlerinde normaldir. Mama sebebiyle olabilir. Stres sebepli olabilir ama bu dönemlerde mevsimsel olma olasılığı çok yüksek. B vitamini destekli maltlar var onlardan kullanın isterseniz.

mihriii
mihriii

119878

bebeklik tüylerini döküyorlarmıi sanırım ama pek bi bilgim yok bunu bi araştırın

Pablobeste
Pablobeste

308

Kedim 6aylık kızgınlık döneminede giemiş olabilir. Ben kısırlaştırdım şuan bir problemi yok.
Ama ilk zamanlarda
3gün sirkeli su ile tüylerini silip eczaneden aldıgım kristal dezenfektan spreyiyle sildikten sonra a üstüne sıktım, üç gün sonunda keterol şampuanla yıkadım o zaman da tüy dökmesi durdu bilginiz olsun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 335 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR