Köpek Sahiplenme

goktug1272
goktug1272

715 Puan

iyi günler yavru bir köpek sahipleneceğiz ama ilk defa köpek sahipleniyoruz dişi mi erkek mi karar veremedik hangisinin bakımı daha kolay olur.

2 CEVAP

Merhabalar. Her şeyden önce köpek bakmak büyük bir sorumluluk. Maddi ve manevi açıdan. Zamanınız olması gerekiyor ilk önce. Sorunuza gelecek olursak eğer, dişi köpekler erkek köpeklerden daha sadık ve korumacıdır diye bilinir (bana göre hiçbir önemi yok) erkek köpeklere gelecek olursak daha oyuncu olurlar.
Eğer dişi köpek sahiplenecekseniz hamile kalabilir (yavrularına özel bakım yapılması lazım) kısırlaştırılması da bana göre yapılmalı çünkü regl dönemi gibi şeyler yaşayabiliyorlar.
Eğer erkek köpek sahiplenecekseniz yer işaretleme gibi şeyler görülebiliyor bir de daha özgür ruhlu oluyorlar.
Bence en önemli olan ona sevginiz ve güzel bakmanız. Tercih hakkı bana sunulsa hiçbir önemi yok bence. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Üstün körü bilinen şeyler yazmaya çalıştım, daha kapsamlı bilgi verecek olan elbette olacaktır. Sağlıcakla kalın efendim :)

Zeytinyx
Zeytinyx

766

Merhabalar dişi köpek bakmanın eeennn zor yanı regl dönemi maleseefki kaçma - çiftleşme - eşyalara kulübeye vs kan bulaşması gerçekten çok zor bir dönem kısırlaştırma sonrası böyle bir sıkıntımız olmadı Allah'tan erkek köpek bakımı dişiye göre daha kolaydır ☺️

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 457 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80687 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR