Kedim Battaniyesine Bağımlı

6 aylık erkek kedim geçen gün taşıma kabına serdiğimiz battaniyesine aşırı bağlı evde onu yanından ayırmıyor koltukların altına saklıyor ve yanından ayrılmıyor almaya çalıştığımızda saldırıyor yoğurma ve emme hareketi yapıyor neden olabilir


5 CEVAP

mericcdoga
mericcdoga

2218

Çok sevmiştir, kokusu ya da dokusu hoşuna gitmiş olabilir, bırakın onunla otursun zaten ne gibi bir sıkıntı olabilir ki

Aay ben de benimki böyle olsun diye. Arkidaşi gibi hissetsin diye. Balıkli oyuncak aldın. İpi ile oynarken falan ona bağlıyorum yatarken de yanına koyuyorum:D inşaallah olur. Nzjsisjsjsnbdhs

Betullsusam
Betullsusam

10255

Annesi olarak görüyor. Yavru iken annesinden erken koparıldıysa veya annesi yavruyu kendine pek yakınlaştırmamış ise bu durum görülür. Normal bi durum, annesi sanıyor. Battaniyenin dokusu, yumuşaklığı annesi sanmasına büyük etken. Emme ve yoğurma anneden süt emerken olur. Battaniyeyi almak istediğinizde size kızıyor ise zorlamayın zorlarsanız sürekli elinden almaya çalışırsanız size sinirlenip, küsüp saldırganlaşabilir. Zarar verebilir ve sizden uzaklaşabilir.

Nazliig
Nazliig

10833

Desenize battaniye annesi olmuş onun :D evet kokusunu veya dokusunu beğenmiş belli ki. Bence bırakın battaniyesine bağlı kalsın, zorlamayın onu.

rojbunsoylu
rojbunsoylu

104360

çok rahasız oluyorsanız buna çözüm olarak (Beaphar Keep Off Kedi Uzaklaştırıcı Sprey ) kullana bilirsiniz ama bu yuzde yuz çözüm deil bazı kedilerde işe yaramıyor nadirende olsa :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap