Jazzy Cat’in Sır Gibi Saklanan İçeriği :)

Misisimi
Misisimi

5450 Puan

Dün sormuştum ama kimse içeriğini bulamamıştı. Sonunda g e t i r’den sipariş ettim ve paylaşıyorum. Sizce nasıl içeriği? Dardanelinmiş bu arada😯


Artık rahat uyuyabiliriz @Nazliig😅


8 CEVAP

vakdag
vakdag

1066

Mazhar yaş mama beğenmeyen bir kedi. Rafine zevkleri var kendilerinin. Bugün Getirde gördüm bu mamayı ve aldım. Mazhar bayıldı. Müfit desen her şeyi yiyor zaten. İçeriği de iyi geldi bana. Velhasıl ara ara alıp vereceğim.

patipatili
patipatili

4478

güzel geldi bana, ne kadara aldınız acaba?

Nazliig
Nazliig

10833

Ohh sonunda yaa😂 dün meraktan çatlayacaktık seninle😅 dardenelin olmasını beklemiyordum. Ama içeriği bana da güzel gibi geldi, hatta fiyatına göre iyi bence :) evettt rahat uyuyacağız artık, çok şükür :D sokaktakilerin beğeneceğini umuyorum, şimdiden afiyet olsun kediciklere😘 Teşekkür ederim bu arada, benim ricam için paylaştınız.

DTDamla
DTDamla

3807

Bana nem oraninin 73 olmasi biraz düşük geldi ve tuz içermesi negatif yönleri. Ama bunun dışında diger değerler guzel bence ozellikle taurin miktarinin bir yas mamada bu kadar yüksek olmasi cok iyi. Afiyet olsun minnoşa :))

ZeynoB
ZeynoB

102830

Bitkisel yağ, tuz diyor gereksiz bunlar. bundan çok daha güven veren mamalar var. Gimcat superfood serisi guzel, nutrinin icerigi de iyi. Schesir guzel ama pahali 2 kati fiyati.

Misisimi
Misisimi

5450

Ne demekk @Nazliig, asıl ben teşekkür ederim ilgin için♥️ Umarım bizimkiler beğenir😻

Misisimi
Misisimi

5450

Ben de içeriğini beğendim, hem de 5,95 tl. @patipatili

Misisimi
Misisimi

5450

Çok teşekkürler☺️ @DTDamla


Tabii ki çok daha güvenilir ve içeriği iyi olan markalar var @ZeynoB. Bu markanın içeriğini hiçbir yerde bulamadığımız için merak ettik, o yüzden paylaşmak istedim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2338 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR