Tavşanımı Kaybettim.

leporidae
leporidae

746 Puan

Dün gayet sağlıklı olan tavşanımı kaybettim. Koşup oynarken bir anda olduğu yerde yığıldı kaldı. Yanına gidip baktığımda düşük yapmış olduğunu gördüm ve tavşanım, biricik Tarçın'ım ölmüştü. Hala inanasım gelmiyor. Neden böyle bir şey oldu aklım almıyor. Çok kötü hissediyorum. Sürekli de yanımdaydı, bir an olsun yanımdan ayrılmaz arkamdan gezerdi. 2 yıldır da benimle birlikteydi ona çok alışmıştım. Onsuz napacağımı bilmiyorum, artık arkamdan gezen Tarçın'ım yok. Gerçekten çok üzgünüm kendimi nasıl toparlayacağımı bilemiyorum. Kendimi suçlayıp duruyorum sizce benim bir ihmalim yüzünden ölmüş olabilir mi? Neden bir anda böyle bir şey olmuş olabilir? Kucağıma aldığımda bir yerine bir zarar vermiş olabilir miyim?

8 CEVAP

leporidae
leporidae

746

Üzerine o kadar titriyordum ki hırpalamayı bırakın kimseye ellettirmiyordum bile kızımı, zarar verirler belki diye. İyi bakıldığında 10 yıl yaşıyorlar diye bildiğimden en az 10 yıl yaşayacağına kendimi çok inandırmıştım. Hiçbir şeyi de yoktu çok sağlıklıydı keşke daha önce kısırlaştırabilseydim belki böyle olmayacaktı. Ama artık o yok, üzülmekten başka elimden hiçbir şey gelmiyor. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim hepinize. Umarım evlatlarınızla uzun ömürler beraber olursunuz.

tyguler
tyguler

124312

Öncelikle çok üzüldüm :(
Tavşancığı hırpalamıyorsanız ve (tavsanlara ası yapılıyor mu bilmiyorum ama yapılıyir varsayarsak) vet. kontrollerini yaptırıyorsanız bence sizin suçunuz yoktur. Zaten tavşanlar maalesef pek uzun yaşamıyor.

mihriii
mihriii

119878

yaaa çok üzüldüm başınız sağolsun :((.Kendinizi suçlamayın hiçbir şey farketmediyseniz nerden bilebilirdiniz ki.Tavşanlar hakkında bir bilgim yok belki hastalığı vardır da belli etmiyordur.

Nazliig
Nazliig

10833

Yaa çok üzüldüm sizin adınıza :( ne kadar sevdiğiniz çok belli, hep bahsederdiniz ondan... Her canlının bir eceli var maalesef. Onunkinin de böyle yaşanması gerekiyormuş. Lütfen üzmeyin kendinizi, anlıyorum çok zor bir süreç ama ağlamak veya üzülmek bir işe yaramıyor ne yazık ki... Asla ben sizin yüzünüzden olduğunu düşünmüyorum. Böyle olması gerekiyormuş demek ki. Keşke iyi olabilseydi. Ama şu an önemli olan diğer sevdiğiniz canlılar. Üzmeyin kendinizi, suçlamayın... Başınız sağ olsun.

Ecemecme
Ecemecme

103650

2 yıldır sizinleymiş, bir zararınızın dokunacağını sanmıyorum, kendinizi suçlamayın. En büyük korkumuz hayvanlarımızın ölümüne şahit olmak olabilir. Allah sabır versin size.

Rumo_fiko
Rumo_fiko

119

Tavşanların kalbi çok narin oluyor bende bi tavşan besliyorum kapı açma sesinden bile bazen çok korkuyorlar yani kalp krizi geçirmiş olması çok olağan dışarda ani bi ses duymuş yanınızdan bir motor geçmiş veya sizin yaptığınız birşeyden bile panik yapmış olabilir.

asrayildrm
asrayildrm

12660

çok üzüldüm öncelikle. lütfen kendinizi üzmeyin elinzide bir sey olsa eminim yapardiniz allah sabır versin çok zor bir sey yol arkadaşınızı kaybetmek umarim en kisa sürede atlatirsiniz .lütfen kendinizi hirpalamayin ben de sürekli bu ihtimalleri düşünüp çok üzülüyorum o yüzden sizin ne kadar üzülmüş olduğunuzu tahmin edebiliyorum

ruthiees
ruthiees

11391

tavşanlar çok hassaslar eminim ki sizden değildir gayet iyi bakmışsınızdır ki tavşan bakmak çok zahmetli

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 672 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80459 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR