Bu Site Sokaktan Sahiplenenler İçin Mi Sadece

vincy
vincy

728 Puan

burda yeniyim de mama almak için girmiştim yeni sahipleneceğim kedi için. nasıl bir site belirli kurallar var mı yani sokaktan almayacağım yine de burada soru sorabilir miyim? satın alma sahiplen ilkesini benimsedik dediler ama cins kedileri olanları da gördüm biraz kafam karıştı

6 CEVAP

pettlovverr
pettlovverr

509

hayır, hayvanseverler için. merak etmeyin öyle bir kural yok

Nazliig
Nazliig

10833

Yok canım yaa :) her çeşidi var bu sitede. Cins kedileri daha çok seven de sahiplenmeyi tercih eden de. Tabi ki sadece sahiplenenler soru soracak gibi bir durum yok. Sadece satın alma sahipleni benimsedik derken. Bu sitedeki çoğu kişi öyle, ama cins kedisi olan da bir o kadar çok. Ayrımcılık yapacak değiliz, soruları elimizden geldikçe cevaplamaya çalışıyoruz.

Azra00
Azra00

2583

Ben herkes için konuşmadim gozlemledigim çogunluk dedim sadece yaniliyor da olabilirim, bu kadar büyütülecek ne algiladiniz merak ediyorum. Elbette cins kedilere karşı bir nefret ya da satin alan kişiler giremez diye bir kural yok, çoğunluk kelimesine takildiysanız kusura bakmayin tekrar söylüyorum ben oyle olduğunu düşundüğüm için yazdim. Bu konunun daha fazla uzayip forumu meşgul etmesine gerek yok diye düşünuyorum. Herkesin düşuncelerine saygi duyma zorunluluğum olduğu gibi kendi düşuncelerimi de dile getirme hakkina sahibim ancak cogunluk lafini belki de kullanmamaliydım kendi adima konuşurken.

Thekedi
Thekedi

4630

"satın alma sahiplen ilkesini benimsedik" diyorlar ama sitenin %60 ından fazlası cins kedi sahibi ve ilginç bir şekilde bu kadar kedi ya sokaktan ya barınaktan ya da bir arkadaşının yavrulayan kendisindenmiş...Yersen tabi.

tyguler
tyguler

124312

Hicbir kural yok isteyen yazar istemeyen yazmaz. Tabiikide satın almak iyi bir şey değil ama aldıysanız da hayırlı olsun. Herkes sokaktan sahiplenmek zorunda da değil belki kedi alacak kişinin evinde küçük ćocuk var ve kişi aşıları tam bir kedi istiyor bunu bilemeyiz yani illla sokaktan sahiplen diye bir şey yok ben de ilanlardan buldum kedimi çünkü evde küçük kardeşim var.

idunn
idunn

12265

Herkesin farklı farklı kedileri var. Cins kedi sahibi olup sokaktan bulan da var, para verip alan da vardır. Benim gibi cins olmayan kedileri sevenler de vardır. İlk kedimiz bombaydı sanırsam ve ücret ödemeden sahiplenmiştik. Sayfada merak ettiğiniz bir soru varsa sorabilirsiniz çekinmeden. Konu hakkında bilgi sahibi olan birileri illa ki çıkacaktır ve düşüncelerini size aktaracaktır. İlanlar kısmında cins kedileri de sahiplendirdikleri oluyor bazen. 1-2 gün önce van kedisi görmüştüm.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 286 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR