Lütfen Bakabilir Misiniz?

baranertaga
baranertaga

12029 Puan

Merhaba kedim yapma çiçeğin ince bir parçasını yedi yetişemedim çiğnerkende bölündü yuttu. Bu bir sorun yaratır mı? Dışıksıyla atar diye tahmin ediyorum. Siz ne diyorsunuz? Resimdeki o yeşil çim gibi olanlardan bir tane yedi.


10 CEVAP

benim pek söyleyebileceğim bir şey yok ama belki malt falan verirsen daha kolay çıkarır dışkısıyla

sforselin
sforselin

119776

Bitkinin ismini biliyorsanız aratıp bakın kediler için toksik mi değil mi. Bilmiyorsanız google lens %90 tanıyor bitkiyi. Fotoğrafını çekip oradan kontrol edebilirsiniz. Toksik değilse pek endişe etmenize gerek yok. Sorun yaşamazsınız büyük ihtimalle. Eğer toksik bir bitkiyse sindirimini destekleyecek takviyeler yapıp bir süre iyi gözlemlemeniz iyi olur.

Pisiuuu
Pisiuuu

4334

Kedim çiçek yemedi ama karton parçası yediği zaman genel olarak insanlar malt ver ki kolay bi şekilde atabilsin vücudundan demişlerdi

Boncukus
Boncukus

870

Dışkısını kontrol edin mutlaka malt veriyorsunuz değil mi?

mervedoganay
mervedoganay

11076

Anladığım kadarıyla yapay çiçek yedi değil mi? Plastik mi ürün?

Bsrsr
Bsrsr

955

Yapay çiçek olduğu için toksik bir etki yaratacağını düşünmüyorum. Küçük bir parça yediyse dışkıyla atılma ihtimali yüksek. Bugün 2 öğünlük malt yedirin dışkı kontrolü yapın maltla birlikte atılır ama 2 3 gün boyunca dışkıyla atılmıyorsa veterinere götürmeniz gerekiyor herhangi bir bağırsak tıkanması yapmış olabilir.

suledoruk
suledoruk

114870

Bizimki de yapay çam ağacını yemişti tuvaletini temizlerken çıkardığını görmüştüm çıkarma ihtimali var maltı her zamankinden fazla verip gözlemleyin. Toksik bir etkisi olmaz yapay olduğu için ama yediği parçayı çıkaramazsa mide çıkışını tıkayabilir eğer bir kaç gün içinde çıkarmazsa ve kusmaya başlarsa midesinin yıkanması gerekiyor.

tyguler
tyguler

124328

malt vs verin eğe ryedigi parça çok büyük değilse bence bir sorun olmaz dışkısındsn çıkarsa sikınti olmaz çikmazsa veterinere gidersiniz

baranertaga
baranertaga

12029

Malt dün vermiştim yediği parça kısaydı yapay bitki canlı değil zaten çiğnerkende küçük parçalara bölündü dışkısında görebilecek miyim acaba?

baranertaga
baranertaga

12029

Aslında plastik de değil böyle kağıt gibi bişey yediği.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 954 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR