Hangi Cins Köpek Alabilirim

dilaercan
dilaercan

167 Puan

Merabalar ben köpek alıcam ama alıcağım köpeği seçerken zorluk çekiyorum çünkü bu benim ilk köpeğim olucak ve kopekler hakkında fazla bişi bilmiyorum tecrübeli kişiler bana 6 yaşında bir kardeşim oldugunu ve köprklerden biraz tırsttığını da göz önünde bulundurarak yardımcı olursa çook sevinirim

6 CEVAP

dilaraaxing
dilaraaxing

4708

İlk köpeğiniz olacaksa eğitimi kolay olan cinslere yönelmenizi tavsiye ederim. Tüy, yavru alacaksanız tuvalet alışkanlığı gibi faktörleri de ele almalısınız. Çünkü yavru olunca eğitimsiz olduklarından kimi zaman günde dört kere disari çıkarmanız gerekebilir.

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

Nasıl bir eviniz var, ne kadar tüy bakımı yapabilirsiniz, ne kadar egzersiz yaptırabilirsiniz, bahçeniz var mı..? Daha fazla bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.

143uygu140
143uygu140

710

bençe evde besliyeçeksen terrier-pomarion-maltese- köpeklri evde besleneçek en iyi köpekler ama n güzli ilk köpegin oldugu için pomerion al bence

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

hayır

Merhaba eğer vakit ayirabilirseniz golden alabilirsiniz çocuklarla arası iyidir ama biraz fazla ilgi ister bakımı az da olsa zordur ama kardeşiniz açısından iyi bir köpektir çocuklarla oynamaya bayılır ;)

Ayrıca barinaktan sahiplenmeyi unutmayın :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 699 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR