Annesiz Kedi Acil Yardım

gulsahbal
gulsahbal

389 Puan

Merhaba arkadaşlar,
Dün, annesi olmayan yaklaşık 1 haftalık olduğunu düşündüğüm bir kedi yavrusu buldum. Belki de 3-4 günlük. Yanında yatan 2 kardeşi ölmüştü. :( Taş kesmişlerdi. Gece üşümüşler :(( Bu yavrucağı sabah işe giderken buldum belki bu da ölmek üzereydi. Gözleri kapalı.
Eczaneden damlalık aldım. %50-50 keçi sütü, su ve minicik toz şeker karışımı veriyorum. Çişini ıslak mendille çok rahat yaptırıyorum. Kaka yapmadı. Kaka için erken mi bilemiyorum. Kutusunda peluş termofor koydum. Sıcacık olunca çok mutlu oluyor.
Benim sorum karnının bir yanında, bacak ve göbek boşluğunun orada iğde büyüklüğünde bir şişlik var. Kitle gibi bişey. Bu bir iç organ mı ne anlayamadım. Kedicik çok zayıf düşmüş olduğu için mi gözüküyor? Bu hafta veterinere götüreceğim ama o zamana kadar bişey olmasından korkuyorum. O kadar minik ki. Hep annesinin memesini arayıp duruyor :(( çok sağlıklı bıcır bıcır gözüküyor ama yine de bişey olmasından korkuyorum.
Fotoğrafını çekip paylaşıyorum. 2. Fotoda baş parmağımın olduğu yerde kitle. Bilgisi olan yanıt verirse sevinirim.


7 CEVAP

Duman14
Duman14

14039

Acilen veteriner görmesi lazım daha çok küçük süt anne arayın bence veterinerlerde oluyor bazen süt anne veya yavrusunu kaybetmiş kediler de annelik yapıyor

gulsahbal
gulsahbal

389

Umarım bulabilirim

Hangi sehirdesiniz ?

Öf İstanbulmuş alabilirdim bende anne var ama şehirler arası çok uzak :(

gulsahbal
gulsahbal

389

Veteriner'e götürdüm bu paylaşımımdan hemen sonra. Veteriner doğuştan gelen bir fıtık sorunu olduğunu ve bu şekilde ölmeden yaşar ve büyürse, operasyon ile müdahale edebileceklerini söyledi. Fakat yaşayacağına ihtimal vermedi. Çok iyi baktım 1 hafta. Fakat maalesef melek oldu. Çok çok üzüldüm :(

Nursenaaaa
Nursenaaaa

862

Geçmiş olsun Zaten yaşaması münkün değil Küçücükmüş :/

miasugok
miasugok

12502

Başımız sağolsun çok üzüldüm :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 867 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR