Acill

DidemCan
DidemCan

3808 Puan

Şuan annesiyle birlikte olan kedimi bir hafta sonra alacağız. 12 gün sonra 2 aylık olacak. Annesi artık istememeye başlamış. Besleyen adam *********.com dan yavru kedi yaş maması alıyormuş bende gittim 4 tane felix aldım. Yer mi? Yoksa adamın beslediği ile devam mı edeyim? Önerdiğiniz yaş mama var mı? Bir de adam erkek ediler wc alışkanlığını geç kazanır diyor doğru mu? Benim için sorun yok aslında ama merak ettim. Birde kısırlaştırmanıza gerek yok erkek kediyi. Kısırlaştırdıktan sonra biraz daha fazla yiyyor ve hareketliliğini kaybediyor dedi???


11 CEVAP

patili
patili

120470

verdiği bilgiler pek dogru değil. zamanla soruların olursa cevaplarız. yaş mamada değişim sıkıntı olmuyor.ama britcare in yaş mamasını öneririm. kavanoz içinde olanlarındsn. katkı maddesi veya tahıl içermiyor ve %100 et.

DidemCan
DidemCan

3808

çeşitli yaş mamalar alsam hangisini severse ondan devam etsrm olur mu? Bir de aşılara ne zaman başlanır?

HILALKAYA
HILALKAYA

417

Kesinlikle kısırlaştır çünkü benim kedim de 8 aylık ve bu koku problemi gerçekten felaket. Asla yok etmek mümkün değil ayrıca ruhsal açıdan da çok yıpranıyorlar.

yasement
yasement

119858

Felix daha iyi, evet yer cok seviyor benimki de. Animonda, bozita, gimcat, nutri mamalarina da bakabilirsiniz bir de royal caninin yavru kedi mamalari cok aliniyor. Kisirlastirmayi simdiden dusunmeyin derim erkek kedilerde idrar kanallarinin gelisimin tamamlanmasi icin 15 aydan once kisirlastirma onerilmiyor. Maşallah bu arada :)

Batuldr
Batuldr

1273

Bende 2 aylık bir kedii sahiblenmiştim. Tuwalet eğitimi hiç zor değil. Mama sorusuna gelince mamada sıkıntı yaşamassın. Fakat en lezzetli besini verirsen hep onu ister. Ne beslediğine dikkat et. 2 aylık kedim hemen alıştı kumuna patisini gezdirtt. Yemek sonraları gidip yapıyor :)

yasement
yasement

119858

Patili ben de brit yas mama denemek istiyorum izmirde satan bir yer biliyorsan mesaj atar misin :)

Duman14
Duman14

14039

Tuvaletini öğrendikten sonra zor değil ayrıca kısırlaştırmalısınız çünkü koku bırakır ve hırçınlaşır yarıca kızgınlık zamanında farklı yerlere tuvaletini yapar

yasement
yasement

119858

8 haftalikken. Parazit tedavisi yapilmadiysa asilardan bir iki hafta once onlari yaptirirsiniz. Yas mamada tek marka kullanmaniz gerekmez kuru mama gibi, dilerseniz sevdigi biriyle devam edersiniz.

Ealbs
Ealbs

5087

Beyefendi pek doğru cevaplar vermemiş. Her neyse ben royal canin mama kullanıyorum yaş kuru. Tuvalet eğitimi de annesi olmadığı halde 25 günlükken sokaktan aldım 2 gün içinde alıştı sayılır hemde erkek cinsiyeti

Ealbs
Ealbs

5087

Kısırlaştırmakta da fayda var çünkü çiftleşme döneminde dişilerin kendisini bulmasını istediği için farklı yerlere tuvaletini yapar ve koku bırakır zor bir durum

Gsima
Gsima

2747

Benim hem dişi hem erkek kedim vardı ve erkek kedim tuvalet anlamında daha temizdi hemen öğrendi ama 5-6 aylıkken çok pis koku yayar.Ayrıca özel mama ile beslemek zorunda değilsin ister sulu süt içir ister yemek

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1054 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.032 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR