Kuduz Aşısı Sonrası Şişlik

Merhaba, oğlum 3,5 yaşında kuduz aşısı dan bir iki gün sonra aşı bölgesi şişti, ceviz büyükliğü kadar oldu diyebilirim.Kendisi gayet sağlıklı ve oyuncu bu durum ters bir olumsuzluğa yol açmadı .
Aşı bazen yayılmıyormuş ve şişmeye sebep oluyormuş. Şuanda aşı yerindeki o şişlik nohut kadar kaldı ama sert gibi bu durumu yaşayan önerisi olan varsa yazarsa sevinirim. Teşekkürler :)

4 CEVAP

Poficann
Poficann

103514

aynı bizimde de böyle bir durum olmuştu veterinere sorduk yavaş yavaş yayılıyormuş birkaç hafta sonra geçti

Çok teşekkür ederim :)

suledoruk
suledoruk

114870

Veterinere sorduğumuzda bölgeyi ara ara elinizle ovarsanız dağılır demişti. aşı sonrası bizde de olmuştu zamanla geçti.

Teşekkürler , bı olalı neredeyse 1 ay oldu küçüldü ncak geeyimce fikrinizi almak istedim ara ara bende kolanyalı pamukla yada sade ovalıyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap