Evde 8 9 Saat Olamıyorum Hangi Cinsi Kaç Yaşında Bakmalıyım

ogundal1903
ogundal1903

200 Puan

köpek sahibi olmak istiyorum fakat okula gidiyorum sabah 7 de çıkıp öğlen 4 gibi geliyorum evde kimse olmuyor hangi cinse bakabilirim kedi istemiyoruz lütfen

5 CEVAP

Tuunaa
Tuunaa

1062

Benim okul saatlerim de aynı ama benim annem evde oluyor neyse Bir köpek yemek saatleri arasında yanlız kalabilir o yüzden 8-12 aylık bir köpek alman daha iyi olacaktır çünkü o zaman günde bir veya iki öğün yemek yerler. Bide tuvalet saatlerinde dışarı çıkarman gerekicek günde 3 kere sabah kalkar kalkmaz yemek yemeden önce, öğlen okuldan gelir gelmez ve akşam bu şekilde ayarlarsan daha kolay olur bide tuvalet eğitimi olan bir köpek almalısın ki birde eğitimiyle uğraşma. Sıkılmaması için bol bol oyuncak almalısın. Cinslere gelirsek büyük ırk mı yoksa küçük ırk mı istediğine bağlı ama ben ikisinden de örnek veriyim golden retriever, labrador retriever, amerikan cocker spaniel, kaniș bir de alman çoban köpeği. Bunlardan birini alabilirsin birde sahiplenmek mi istiyorsun almak mı bilmiyorum ama eğer alıcaksan bunları al sahipleniceksen cinsine değil karakterine bakmalısın. Bu bilgiler işine yarar inșallah. Başka sorun varsa cevaplayabilirim.

Merhaba bende sizin gibi sadece pazar günleri ve aksamları ilgilenebiliyorum beagle ırkı öneririm hem bakımı kolay hem fazla ilgi istemiyorlar. Yani benim beagle ırkı köpegim öyle :)

cute_catTR
cute_catTR

12507

ben beagle ve ya Clumber Spaniel öneririm

Kedisevercat
Kedisevercat

12998

golden husky amerikan eskimo

ogundal1903
ogundal1903

200

evde kimse olmujcak

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 750 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81133 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR