Merhaba, Benim 4 Yaşında Bir Erkek Kedim Var Fakat Çok Zayıf Ve Çok Halsiz Oluyor, Ek Olarak Vitamin

Senemini
Senemini

173 Puan

Merhaba, benim 4 yaşında bir erkek kedim var fakat çok zayıf ve çok halsiz oluyor, ek olarak vitamin Vermek istiyorum Öneriniz var mı acaba ?


4 CEVAP

yasement
yasement

119858

Evde mayaladiginiz yogurt verebilirsiniz veya mamasina kuru maya serpebilirsiniz. Veterinere danisip l-lysine tablet veya multivitamin paste de dusunebilirsiniz.

patili
patili

120470

Kedinizin kuru maması hangi marka?
Bir süre hergün gimpet multivitamin + veda pytomins verirseniz sorunu çözersiniz. Biz de aynısını yaşadık zayıfladı iştahsızlaştı. Test yaptırdık bagışıklıgı düşük çıktı. Bagışıklık demek herşey demek. o düşerse hastalıklar gün yüzüne çıkar. O yüzden önce bagışıklıgına odaklanın. Veda ürününün 2.kutusuna geçtik biz. Tamamen bitkisel olması da beni çok mutlu ediyor. Her veterinerde bulamazsınız ama vedanın sitesine girerek satış noktalarından hangi veterinerler satıyor sizin semtinizde var mı bakabilirsiniz. Haricinde gün aşırı malt macununu vermelisiniz mutlaka. Gün aşırı bir tatlı kaşıgı ev yogurdu vermelisiniz mutlaka. Haftada 2 gün birkaç dilim havuç birkaç bezelye kaynayan suyun buharında(!) haşlayıp(direkt suyun içinde haşlayınca tüm vitaminler suyun içinde kayboluyor.) püre yapıp birkaç damla zeytin yagıyla kedinize verin. yemezse kucagınıza oturtun ve sıkıca tutarak, püreyi küçük parçalar halinde damagına sürün. yiyecektir. bu dediklerimi yaparsanız gözle görülür farkı 2 hafta içinde hissediceksiniz.

Nurrrrr
Nurrrrr

832

Az miktarda yoğurt peynir verebilirsiniz kalsiyum açısından haftanın belli günlerinde rutin olarak verirseniz daha sağlıklı malt vitaminler verebilirsiniz zayıf olmasının sebebi kuru mamayı az yemesi olabilir kuru manasına sabah akşam yaş mama ile karışdırarak daha lezzetli yapıp hepsini bitittire bilirsiniz :)

Senemini
Senemini

173

Çok çok teşekkür ederim denemeye başladım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 898 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR