2 Gunluk Hafta Sonunda Şehir Dışına Cıkmam Gerek Öpeğim Evde Tek Kalsa Sorun Olur Mu ?

ozgeozcelik
ozgeozcelik

250 Puan

2 gunluk hafta sonunda şehir dışına cıkmam gerek öpeğim evde tek kalsa sorun olur mu ?

6 CEVAP

idunn
idunn

12265

Bence mama konusu ve tuvalet konusunda sıkıntı yaşayabilir.

Elmas35
Elmas35

103548

Bizim köpeğimiz hiç bir zaman evde tek başına 1 gün olsa dahi kalmadı. Gezdirmesi var, maması suyu var ve ayrıca köpekler çok duygusal hayvanlar hemen etkilenebiliyorlar. Seyahat planlarımızda köpeğimizi genelde yanımızda alırız veya bırakacak yer buluruz. (Köpeğimiz şu an 13 yaşında)

rojbunsoylu
rojbunsoylu

104360

tuvaletini eve yapmıyorsa sorun olur 2 gun hayvan evde tuvalet yapmadan duramaz sorun yaşar en azından bırı gunde bır defa da olsa bir tur attırmaya cıkarması lazım

idunn
idunn

12265

Köpek bakmadım ama bir aralar haklarında çok fazla araştırma yapmıştım. Otomatik mama kabı ya da gelip mama koyup gezdirebilecek biri yoksa tanıdığınız sorun olabilir.

Superisi814
Superisi814

125092

Köpeginiz evde 2 gün tek kalicaksa , tuvalet ve gezme ihtiyaci icin, günde en az 2 kez ilgilenebilicek birinden yardim almalisiniz.Aksi takdirde saglik sorunlari ( fiziksel ve psikolojik) kapida.Simdiye kadar hic emanet etmediyseniz ve hiç bu kadar sure yalniz kalamadiysa , her ne kadar yardim icin biri gelicek olsa da , davraniş degisikligi göstericektir.
Ilaveten gelicek kisi sabah erken gelmeli , onun ihtiyaclarina uygun hareket edemiyecek ise , yine de saglik sorunlari yasama riski fazladir.

ezginiko
ezginiko

2727

Tuvalet ve beslenmesi açısından sorun olur tek kalması. Köpeklerimiz kedilerimiz gibi değil bu konuda. Tuvalet ve beslenme dışında sahiplerine düşkün ve bağlı oldukları için üzüntü yaşarlar tek kaldıklarında 😔 mümkünse bakacak birine bırakın en azından

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 561 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81133 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR