Proplan Mı Royal Canin Mi

Proplan kullanıyordum advance önerdi veterinerim ona geçtim ama bittiğinde değiştirmeyi düşünüyorum royal canin kitten memnun olan varmı yada bilgisi olan

11 CEVAP

bokcuk
bokcuk

797

Proplan içerdiği mısır gluteni unu, gluten unu, mısır nişastası gibi şeylerden dolayı sağlıksızdır. Bu tarz unlar içeren mamalar kedinin midesine alerji bile yapabilir, ileriki zamanlarda sizin için zorluk çıkartabilir. Royal canin de aynı şekilde mısır glüteni, mısır unu içermekte ve ne etinden ne kadar; ne yağından ne kadar kullandığını yazmamıştır. Aslında bu bile bir mamanın kalitesini anlamamızda bize yardımcı olan bir etkendir. Size mama tavsiyesi yapacak olursam: Pahalı mamalar: Acana, Orijen, Rawforus Orta fiyatlı mamalar: N&D, True Instinct, Naturea bence bu mamalar kaliteli mamalardır.

mertcanylmz
mertcanylmz

2104

Acana ve Nd kullandık, birisi tüy dökülmesi yaptı (bizim düsüncemiz) diğerini de hiç istekli yemiyordu hatta açlık sınırına dayanmadan ağzına sürmüyordu. Biz de şuan Proplana geçiş yapıyoruz, gayet istekli yiyor. İçeriğindeki et oranı daha az fakat her mama her kediye iyi gelmiyor ne yazıkki. Belki ileride farklı içerikli bir Nd deneriz.

Maumau
Maumau

14345

Proplan öneririm

emreovec
emreovec

12921

1.5 kilosuna 150 TL verip RC almayın bence paranıza yazık. Royal Canin, Türkiye'de üretilse mamanın fiyatı 50 TL falan olurdu. Sırf ithal olduğu için aşırı pahalı.

royal canin daha iyi🤓

Nwduman
Nwduman

402

N&D en iyisi

HaleSebnem
HaleSebnem

8249

Kısırlaştırana kadar R.C kitten kullanabilirsiniz. Ben kedilerim 8 aylık olana kadar bu mama ile büyüttüm. Kullandığım dönemde hiçbir sağlık problemi ile karşılaşmadım.

Acanaya gecmeyi düşünüyorum yorumlarınız içim teşekkürler

asudekamis
asudekamis

990

İkisini de kullandım ikisi de çok iyi mamalar ama royal caninden daha memnun kaldım

Elifsu17
Elifsu17

11198

ikisi de değil, nd yi tercih ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2650 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80920 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR