Kedim Sürekli Yemek Yemek İstiyor Ama Asla Kuru Mama Yemiyor

suzangler
suzangler

838 Puan

Kedim hastalık sürecini atlattıktan sonra iştahı inanılmaz açıldı.Ama kuru mamasını asla yemiyor değiştirdik beğenmiyordur artık diye ilk cok açıklığından yedi simdi yine yemiyor.Sürekli bizim yemeklerimize saldırıyor, yaş mama istiyor, et tavuk yemek istiyor, mutfak kapısını tırmalıyor ve sürekli miyavliyor.Bu durumu nasıl çözebiliriz çaresiz kaldım gerçekten (hala zayıf, kilolu degil)

5 CEVAP

suzangler
suzangler

838

Midesi hala cok hassas cok yediginde kusuyor ve az az vermeye çalışıyoruz ama sürekli acliktan miyavliyor resmen.Zararlı diye yediklerimizden vermek istemiyorum ama deliriyor kedimi ilk defa böyle görüyorum

schembri2
schembri2

2809

Patron sizsiniz, taviz vermeyin, mrk etmeyin paşa paşa yer kuru mamayı, lakin sakın yediklerinizden vermeyin, astarını isterler ;)

emreovec
emreovec

12921

Kuru mama ve ıslak mamayı karıştırıp vermeyi denediniz mi?

aslihan_e
aslihan_e

128445

Kıyamam... En azından tavuk haşlayıp suyunu içirseniz çok iyi olur. Midesi hassassa şuan kuru mama yemese daha iyi. Tavuk suyunun iyileştirici özelliği var.

suzangler
suzangler

838

Tavuk veriyorum genelde cok seviyor ama yarısını yere dokuyor yerken o kadar deliriyor ki yemek görünce ksjdjsjfj yaş mamayla karıştırıp veriyorum sırf mamasını yesin diye zaten ama ilk seferde yiyiyo bırakıyor kuru mamayla olunca

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 360 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81133 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR