Kısırlaştırma Operasyonu Sonrası Titreme

ayseguledaa
ayseguledaa

1882 Puan

Merhaba, kedimi dün kısırlaştırdım. Eve geldiğinden beri ara ara insanın içi üşüyüp titrediği gibi titriyor. Yemek, su, tuvalet gibi konularda bir sorun yaşamadık fakat ilk günü atlattıktan sonra titremesi normal mi? Bacağı da seğiriyor titremeyle beraber. Yarın veterinere gideceğiz ama yine de öncesinde tecrübe etmiş kişilere de danışmak istedim.

6 CEVAP

emreovec
emreovec

12921

Narkoz etkisi ile olağan bir durum. Havalar soğuk. Narkoz ve soğuk hava bu gibi durumlara sebep olur. Ev muhtemelen sıcaktır şu anda yarında veterinere giderken ekstra sıcak tutmaya gayret edin.

sforselin
sforselin

119776

Bizimkinin de narkozdan ilk çıktığında hafif bir titremesi vardı. İlaç etkisiyle olurmuş. Bizimki çok çabuk attı narkozun etkisini o yüzden bi daha yaşamadık ama büyük ihtimalle sizinki de zamanla geçecektir.
Ağrısı varsa yüz şekillerinden anlaşılıyor aslında. Gözlerini hafif kısıp kulaklarını eğiyorlar. Anlatabildim mi çok emin değilim ama bi farklılık olduğunu anlardınız yani. Hekiminiz görsün, gönlünü de hoş tutun yaş mamaları birer ikişer yesin xbxbbf Cidden inanılmaz hızlı toparlıyorlar kendilerini. Bizimki ameliyatın akşamında kelebek yakalıyordu. Parmağımı kağıt kesse daha fazla naz yapıyorum :D Hiç endişe etmeyin, teleşlanmayın. Birkaç güne hoplayıp zıplayacak eskisi gibi.

ayseguledaa
ayseguledaa

1882

Siteye ilk kaydolduğumda sizin deneyiminizi okumuştum. Bir gece öncesinde de panik atakla bir on kere daha okuyup içimi rahatlatmaya çalıştım hatta 😅 Üniversite dönemim boyunca hayvanlara dair bir toplulukla beraber birçok köpek de kısırlaştırdık. Yani kısırlaştırmanın ne kadar önemli olduğunun farkında olan biriyim. Ama gelin görün ki dün küçük dostum geldiğinde narkozlu haline şahitlik edince aniden çöken bir vicdan azabı... Neyseki o kadar hızlı toparlandı ki çabuk atlattım bu hissi. 1 günde geldiği nokta zaten inanılır gibi değil. Dediğiniz gibi biz insanlar elimizi kestiğimizde daha çok ağlanıyoruz 😄 Ağrıdığında miyavlayarak bize anlatıyor zaten ama o da ilk günden sonra çok azaldı. Ancak destelemek istersek bir yerlere yürürken o zaman fark etmeden canını yakıyoruz. Bu sırada da yaş mamayla beslendiği için keyifler çok yerinde. Aslında gayet hızlı toparlansa da işte en ufak hareketi insanın kafasına takılıyor. Sanırım Chia’dan çok benim desteğe ihtiyacım varmış. Çok teşekkür ederim içimi rahatlattığınız için 🙏🏻🌻

sforselin
sforselin

119776

Yardımcı olabildiysem ne mutlu 🙏🏻 Aylarca kendimi buna hazırlamış, ameliyat videosu dahi izlemiş olsam da ameliyat bitti sorun yok denilene dek ne kadar korktuğumu hala hatırladığım için anlıyorum sizi.
Tekrar geçmiş olsun. Tüyleri de çabucak uzasın. 🌺

ayseguledaa
ayseguledaa

1882

Sağlığı gayet yerindeymiş, kontrolden geldik. Ameliyattan, stresten kaynaklı normal olduğu söylendi. Kesinlikle ben de telefonun başında bekledim arayıp iyi olduğunu bir an önce söylesinler diye. İhtiyaçlarını giderene kadar da geçmiyor bir türlü o korku hali. Ne kadar hazırlamaya çalışsak da kendimizi hiç öyle hissedemiyoruz.
Size de çok geçmiş olsun, dilerim tek operasyonları bu olarak kalsın 🤗🐾

ayseguledaa
ayseguledaa

1882

Çok teşekkürler cevabınız için. Elbette sıcak tutmak için elimden geleni yapıyorum ama ağrıdan dolayı mı diye de düşündüm

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 621 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR