Balkondan Düştü

patisu35
patisu35

2746 Puan

kedim 3. kattan düştü ve bacağını kırdı hiç başına böyle bir olay gelen bir varmı bana tecrübelerini anlatabilirmi nasıl bakmalıyım doktor yatarak gecebilir dedi hemen ameliyat yapmayalım dedi lütfen yardımcı olun siz böyle bir olay yaşayınca ne yapmıştımız

5 CEVAP

kedilikizzz
kedilikizzz

114987

Hangi bacağı kırık patisinde sorun var mı sinir yıpranması gibi. En önemlsi bu sinir yıpranması varsa çok ciddi bi durum. Sadece kırıksa tedavisi var en azından. Kırığa bandaj fln neden sarmadılar ki. Çatlak mı var sadece yoksa. Çok geçmiş olsun bu arada. Aynı şeyi iki kez yaşadım ikincisinde kedimin bacağını kesmek zorunda kaldılar çünkü patisine giden bütün sinirler kopmuştu. :( bu konuda her şeyi sorabilirsin bana daha yeni atlattkk o günleri. Senin şimdi yapman gereken onu yalnızca bir tane odada tutmak ve odada zıplayacağı hiçbir şey bırakmamak yani yatağın bazalıysa yatağını yere indir mesela bazayla boyu eşit olsun ki yatak çok yüksek olmasın kedi acıyı iki günde unutup hemen zıplamaya falan başlıyo çünkü. Odanda masa varsa masayı ters çevir kesinlikle zıplamasın. Zıpladığı yer yumuşak olsa bile geri inmek için yere zıpladığında kırık kötü olabilir. Benim kedimde yalnızca çatlak vardı. Aynı seninki gibi sargı fln yapmadılar evde az haraket ettiriyordum ama bi an kucağımdayken evde bir şeyden korktu kucağımdan bi atladı patideki sinirler koptu. Ameliyat olmak zorunda kaldı. Yani anlayacağın kesinlikle kucağına alma, zıplayacağı hiçbir yer bırakma ve tuvaleti kapalıysa kapağını çıkar rahatça gidip gelsin tuvaletine.

kedilikizzz
kedilikizzz

114987

Aslında bu süreçte kırığın iyileşme sürecinde veterinerde kalması en en doğrusu çünkü evde kediyi kafeste tutamıyoruz odada da ancak dediğim gibi güvende tutabilirsin. Eğer bunlara dikkat edersen hiçbir sorun olmadan 10 günde kırığı kaynar diye düşünüyorum ama yanlış bir haraket yaparsa kırığı yanlış kaynayabilir o yüzden aslında veterinerde kalması en doğrusu. Ya çok üzüldüm o günleri tekrar yaşadım yazarken. Çok geçmiş olsun çok dikkat et ona.

Panky55
Panky55

2338

Geçmiş olsun

kedilikizzz
kedilikizzz

114987

Kırık nasıl bir kırık

Zehramira
Zehramira

4501

Geçmiş olsun :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 735 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.371 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR