Kedim Tuvalet Dışı Yeri Kazıyor!!!!

Merhabalar kedim 5 aylık erkek tuvalateni yaptıktan sonra tuvalet dışını patileriyle kazıyor sizce neden böyle yapıyor fikirlerinizi bekliyorum :))

7 CEVAP

tyguler
tyguler

124354

Nasıl yani hafiften mi kazıyor mesela benim kedim mama yedikten sonra hafif kazıma hareketi yapıyor o bence normal bilmiyorum ama tik oldu galiba brnim kedimde
Yoksa sertçe mi kazıyor nasıl kazıyor ne yapınca kazıyor

caglaauzun
caglaauzun

1445

benim kedimde de aynısı oluyordu. kum markasını değiştirdik artık yapmıyor.

schembri2
schembri2

2825

Aynı durum bizdede oldu, birdenbire tuvalet kabının etrafını eşelemeye başlıyordu, gözlemledim ve şunu farkettiö, mama kabı ayna önünde duruyordu, mamasını yedikçe ayna önünde aynaya kalkıp eşeleme yapıyordu, sonra tuvaletindede kum dışında sağı solu eşelemeye başladı, mama kabının yerini değiştirdik, aynadan uzaklaştı, 2 3 gün içinde wc hareketleride düzeldi, aynadan bir şekilde tribe girmiş demekki, ilginç hayvanlar bu kediler, kestirmek çok zor.

AsliErd
AsliErd

1947

Kediler bildiginiz uzere titiz ve temiz hayvanlardir. Ozellikle erkek kedimde bende kumdan cikinca bazi zamanlar ayni hareketi gozlemliyorum. Ozellikle disari cok kum tasidiginda temizlemeye calisir gibi hareketler yapiyor. Surekli devam eden bisey olmadiginicin endise etmedim cunku bariz temizlemek icin yapiyor ben paspastaki kumlari temizledigim zaman basimda bekliyor sonra tekrarlamiyor.

Kimsenin fikri yok mu endişeleniyorum çünkü kedim için

Tuvaletini tuvalet kabına yaptıktan sonra ordan çıkıp zemine kazıma hareketi yapıyor çok sık olmuyor

tyguler
tyguler

124354

Peki tuvaletteyken de kumunun üstünü eşeleyerek örtüyor mu yoksa kumu eşelemeyip dışarıyı mı eşeliyor eğer kumu eşeliyorsa bence bir sıkıntı olmaz ama bende bir vet değilim o yüzden emin değilim eğer çok endişeleniyorsanız veterinere mesaj atın

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap