Sabit Mi Kalmalıyız

starthebudgie
starthebudgie

12115 Puan

Kedilerimize mama verirken sabit mi kalmalıyız?Benim sokakta beslediğim bir kedi var.1 yıldır ********** ürünlerini veriyordum ama kötü yorumlar çok fazlaydı.Oysaki içerikleri felicia prochoice gibi marjalarla aynı.**********dan sonra felicia kullandım ama pek iştahlı yetmediler ve .Şuan dr sacchi kitten veriyorum.İçeriği mystic ile benzer.Ama sanki kedim mamayı yedikten sonra mama gibi kokuyor.Tam eminde değilim.Sizcr dr.saccgiye devam mı edeyim yoksa temizm amaya mı döneyim.Yada mystic mi denesem?Bir marka seçip sabit kalmak sadece aroma değiştirmek istiyorum.Sizcr bakmalıyım?

8 CEVAP

jeoniboss
jeoniboss

193

Sürekli mama değiştirmen iyi değil. En proteinli ve zengin içerikli olan hangisiyse onu kullan.

789
789

113456

Aroma değiştirmeniz daha doğru bu benim fikrim ama bilirkişiler de sanki ikiye bölünmüş yarısı eğer mama kaliteliyse hep aynı mama verilebilir aroma değiştirilerek diyor yarısı ise mama fena değilse belli zaman aralıklariyla değiştirilmeli ki bir mamadan alamadığı vitaminleri diğerinden alabillsin deniyor

Nazliig
Nazliig

10833

Merhaba, her kedinin zevki farklı. Felicia prochoice gibi markaların içeriği güzel ama sizin ki severek yememiş olabilir tabii ki. Tercih etmek istediğiniz markaları küçük paket alarak deneyin. Ben mama seçimime karar vermek için böyle yapıyorum. Kedilerim hangisini severse onunla devam ediyorum. Tabii ki tüy dökümüne iyi geldi mi, kedim sevdi mi, memnun muyuz gibi sorular tercihimiz için çok önemli. Bir kediye iyi gelen mama diğerine iyi gelmeyebilir. Bu durum kediden kediye değişebilir yani. Sürekli mama değiştirmek yerine bir mamaya karar verip, sıkıldığında aroma değiştirebilirsiniz. Ancak tercih edeceğiniz mamayı çok iyi gözlemlemenizi tavsiye ederim :)

golsahyildirim
golsahyildirim

11467

Ben iki aydır sokaktaki kediler için Mito alıyorum, bu fiyat bandında içeriği iyi olan başka mama serisi yok, birçok kişi Mito ve Micho'yu evdeki kedileri için de kullanıyor🐱 Kediniz [temiz-mama] ürünlerini sevdiyse oradan devam edin derim, içerik açısından iyiler.

starthebudgie
starthebudgie

12115

Sanırım temizmma ve mystici dönüşümlü kullanıcam.Mysticde et var tmizmma da tok.mysticde bazı vitaminler yok temizmmada vat

starthebudgie
starthebudgie

12115

Te mi zma ma

starthebudgie
starthebudgie

12115

Peki sizce temizd mama alsam sıkıntı olur mu

starthebudgie
starthebudgie

12115

Uzun vadede sıkıntı olmayacak bi mama seçmem gerek bunlar arasında.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 279 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80872 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR