Kedi Ciftlestirmek İcin Dogru Bir Yoldamiyiz ?

meloniko
meloniko

768 Puan

erkek kedimiz icin evimize disi bir kedi misafir getirdik.bir veterinerin dedigini yapip bir odaya yemeklerini sularini kumlarini ve kendilerini koyduk.bugun ikinci gunleri erkek kedi disiye yanasmaya calisiyor fakat disi tislayip o ona yaklastikca pence atiyor ikisininde yemek yedigini gormedim.disi surekli bi koseye sinmis erkekte basinda bekliyor.daha fazla beklemelimiyim yoksa vazmi gecmeliyim.nolur biri bana yardim etsin akil versin uada tecrubesini paylassin

6 CEVAP

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Zorla değil sakın olun :) çiftleşme zamanı gelince ıkiside belli eder. Dışı kedi ağlar yerlere yatar. Gider erkeği getirirsin bu sefer de naz yapar :) hemen olmaz der. Alışma süreci var. Zqman tanıyın .. mutlaka yemek yiyorlardir

meloniko
meloniko

768

ceydatpcu zorla degil zaten bilmedigimden sordum ne yapmaliyim diye kedilikizzz inda dedigi gibi disi yerlerde yuvarlaniyor agliyor erkegi getirincede istemiyor :) cevaplariniz ve bilgilendirdiginiz icin cok tesekkur ederim.

cute_catTR
cute_catTR

12507

daha beklemelisiniz çünkü kedilerde bu görülebilir doğru yoldasınız onlara 2-3 gün boyunca bakmamayı deneyin rahatsız olabilirler :)

cute_catTR
cute_catTR

12507

yani sizin bakmanızdan

kedilikizzz
kedilikizzz

114987

Bence olmayacak daha fazla bir arada tutmayın derim ikimci gün olmasına rağmen dişi hala pençe atıyosa olmaz. Dişi kedi strese girmesin iyice evine dönsün :)

ceydatpcu
ceydatpcu

3073

Bildgin zorla ciflestrmeye calisyrsunuz ve odaya kapatarak yemk bile yemiyorlarmis nasıl dayanabiliyrsnZ

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1625 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.371 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR