Ev Boyası Kedilere Zarar Verir Mi

gayelise
gayelise

11158 Puan

Bugün evimiz boyaniyor 2 günde anca bitecek bu süre içinde odalar ve kapılar boyanacak fakat kedilerime duvar boyası veya da kapı boyası zarar verir mi kapı boyasının içinde tiner de var çünkü endişeleniyorum bu yüzden

4 CEVAP

mds50
mds50

1211

sıkıntı yaşıyorlar evimiz tadilattayken kedimle başka yerde kaldık boyandıktan 1 hafta sonra eve gelmemize rağmen kusmuştu. Veteriner ev boyanırken sıkıntı yaşanabildiğini o yüzden başka yerde durmasının daha doğru olduğunu söylemişti. Veterinerinize danışın isterseniz çözüm sunabilir belki.

Nazliig
Nazliig

10833

Tek çözüm evdeki kokuyu dışarıya çıkarmak. Evi iyice havalandırın. Kokudan midesi bulanabilir, sevmezler bu gibi kokuları.

Yunxc
Yunxc

177

Sinirden elim ayağım titriyo kediler kulasabilir diyorum anlamıyorlar neymiş ev boyanırken ben gitçekmişim kedi evde kalcakmış hele o kedi bi hastalansın ben sorarım o zaman size ne değişik ailem var abi

Betullsusam
Betullsusam

10255

Kediler bu tür kokulardan hiç hoşlanmaz. Parfümden de hoşlanmazlar mesela. Bizim bile midemizi bulandıran o boya, tiner kokusu kedilerin bizden 10 kat gelişmiş koku duyularını nasıl etkiler siz düşünün (: Sık sık pencereleri açıp hava almasını sağlayın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5475 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR