Arka Patilerde Açılma

Ayseenur10
Ayseenur10

11841 Puan

Arkadaşlar merhaba bugün fark ettim bu açılmaları, atlayıp zıplamasında bir sorun yok. Taşınma döneminde olduğumuz için bugün kliniğe götüremiyorum, ne olabilir fikriniz var mı?


6 CEVAP

murattdd
murattdd

237

Aynısı bizim de başımıza geldi. Veteriner mantar dedi sonra tedavisini gerçekleştirdik tamam mantar geçti dedi. Ama ne büyüme var ne yayılma var ne orasını kaşıma var ne de bize bulaşma var. Rica etsem gelişmelerden haberdar edebilir misiniz?

Ysmnalmc
Ysmnalmc

684

Mantar olabilir

DTDamla
DTDamla

3807

Mantara cok benziyor. Veterinere goturene kadar dikkatli olun size de bulasabilir. Biz ecosin kullanmistik, tek seferde gecti bana da bulasti onun icin de travazol krem kullandim. Hemen tedavi ettiginiz surece cok korkmaniz gereken bir durum degil ama ilerlememesi onemli.

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Arkadaşlar teşekkür ederim, 1-2 veteriner hekimle görüştüm. Hormonal bozukluk olabilir dediler. Hormon ölçümü yaptıracağız sanırım daha önce yaptıran var mı ne kadardı fiyatı bilginiz varsa söyler misiniz

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Sürekli gittiğimiz hekim stresten dedi, mantar olmadığını söyledi. 1-2 hekime sormuştum sanaldan hormon testi yaptırmamı önerdiler tiroid karaciğer gibi. Daha götüremedim veteriner hekime ama gittikten sonra tekrar güncellerim. Bizim kedimizde hiç yalamıyor, kaşımıyor fotoğraflardan bulmaya çalıştım en az 3-4 aydır var sanırım ve dediğiniz gibi büyümemiş sizde ne kadardır var bu açılmalar

murattdd
murattdd

237

Bizde bir seneye yakın var 7-8 ay önce mantar tedavimiz başladı 2-3 ay sürdü sonra mantar geçti tüyler çıkar denildi fakat çıkmadı ardından bitkisel bir ilaç verdi ve o veterinerlerin verdiği sprey sıkımına devam edilsin denildi şimdi onlar da bitti ama bir yol kat edemedik.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 419 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80131 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR