Bugün Bana Bi Kedi Saldırdı

Luckyssss
Luckyssss

16565 Puan

Dışarı hava almaya çıkmıştım yavru kediler ve annelerini gördüm onları görmek için eğildim eğildiğim gibi saldırdı az daha egilseydim yüzüme atlıcaktı şuan sağ elim yaralı pençeledi bazen ağrısı koluma vuruyor ve elim hala sızlıyor tetanoz olmam şartmı olmazsam ne olur ?

5 CEVAP

alina_2004
alina_2004

749

Ol bence kirli olabilir

nildogcat
nildogcat

13724

Yavrusu olan bir anne kediye yaklaşırsanız tabiki saldırır.Valla benim de bahçemde 17-18 tane kedi var.Hepsi tırmalıyor,ısırıyor.Bu güne kadar bir şey olmadı tırmaladığı veya ısırdığı yere sadece kolanya sürdüm.

yasement
yasement

119858

Canim tetanoz asisi olmadiniz mi hic okulda? 10 yil koruyor o asi

patili
patili

120470

ben de yaşamıştım aynısını canım. parmagımda hala durur o anne kedinin izi. yavruları ondan daha sevecendi yani öyle söyliyim. sürekli beslerdim onları vs. yine geldi bir akşam ve ona da yemek uzattım elime bir vurdu.... 15 güm falam agrısı geçmedi. sokakta yaşayan kedilerin pençeleri çok güçlü oluyor. ondandır. trtanoz oldugunun belirtilerini görmezsen vurulma durduk yere.

Luckyssss
Luckyssss

16565

Tamam o zaman bende durduk yere eğilmedim zaten kedilerin yavruları oldugu için mama dağıtıyorum kabına mama koyarlen yavrularda sıkıntı varmı yokmu diye egildim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 745 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.797 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR