Acil! 3 Günlük Yavru Kedi Yaralanmış .

Lynda
Lynda

1345 Puan

Henüz 3 günlük kedi yavrularimizdan birisi yaralanmış . Diğer bebekler mi yaptı emin değiliz. Kesiğe batikon sürmekte sıkıntı olur mu ?

9 CEVAP

Lynda
Lynda

1345

Evet erkek kediler saldırgan olabiliyor. Neyse ki o konuda şanslıyız. İlk 2 gün evde olmadığımız zamanda ayrı odalara aldık. Şimdi bir aradalar ama hala kontrol ediyoruz. Seviyor kerata yavruları yalayıp temizliyor , umarım değişmez de ayrı tutmak zorunda kalmayız.
O kremi yarın alayım eczaneden. Yarası iyiye gidiyor gibi en azından açılma, büyüme yok.

Ece5
Ece5

4602

Birşey olmayacagını düşünüyorum mikrop kapmasın sür kesinlikle

perasu
perasu

1497

Bir fotoğrafı olsa iyi olurdu. Kesik çok mu derin, kan akışı devam ediyor mu ? Bahçede ya da balkonda kalıyorsa diğer büyük erkek kedilerin saldırısına uğramış olabilir. Çok ciddi bir şeyse veterinere göstermekte fayda var.

cute_catTR
cute_catTR

12507

Birşey olabilir siz yinede sürün mikrop kaparsa daha kötü olur

patili
patili

120470

anne kedi yapmış olabilir

perasu
perasu

1497

Erkek kediler dişilerle tekrar çiftleşmek için yavruları öldürmeye çalışıyor. Malesef balkonumda doğan kedilerin başına bu olmuştu, o yüzden sordum. Madecassol kremi yaralara iyi geliyor. Eczaneden alabilirsiniz . Hücre yenileyici özelliği olduğundan baya işe yarıyor. Tecrübeyle sabit :) Siz yine de erkek kediye dikkat edin. Umarım en kısa zamanda iyileşir.

Lynda
Lynda

1345

Resim yukleyemiyorum site hata verip duruyor :/ bacağın iç kısımdan kesilmiş . Derileri henüz çok ince olduğundan biraz açılmış

Lynda
Lynda

1345

Cevap için teşekkürler.batikonu sürdük ama yara sanki biraz açılmış büyümüş gibi. 15 dakika kadar bekleyip tekrar kontrol edicez. Büyüme varsa veterineri aricaz artık :/

Lynda
Lynda

1345

Evin içinde annesi ve babasıyla birlikte. Annesi babası da oldukça iyiler yavrulara karşı. Babasi kıskançlık yapmıyor hatta olabildiğince uzaktan seviyor anne yanında olmayınca yanlarına yatıp gozculuk yapiyor :)
Ya diğer bebekler meme kapmaya çalışırken oldu yada anne/baba çizdi yanlışlıkla.
Kan akışı yok ama biraz derin . Batıkon sürdük . Biraz büyümüştü ama şimdilik durdu gibi. Veterinere fotoğraf attık , Batıkon sürün kapanır dedi ama izlemeye devam ediyoruz.
Fotoğraf yuklerken site hata veriyor yükleme yapamıyorum bir türlü :/
Düzelme olmazsa başka bir veterinere götürcez artık :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2993 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR