Köpek Kısıtlı Alan Çit Kullanımı Ne Zaman Biter?

Yavru köpek için tuvalet vb alışkanlığını kazandırmak için çit kullanarak başladık. Yavru şu anda 4 aylık ve 1,5 aydır bizimle. Dışarıya çiş kaka yapıyor onu çözdük ama evde ufak tefek kaçırmalar oluyor normal olarak.


Şimdi asıl sorum şu. Bu çocuk çitte uyuyor. Aslında çiti de seviyor öyle boşa yakınması ağlaması kalmadı. Biz de sürekli çıkartıyoruz zaten. Ama artık çit küçük geliyor ve kendi atlayıp çıkıyor. ve doğal olarak bu gece olunca çişini tutmak yerine çitte olmadığı için yere yapıyor.


Çitin kullanımını bitirmemiz mi gerekli? Nasıl bir yol izlememiz lazım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

1 CEVAP

Whitedog
Whitedog

2551

merhabalar, kasları hala gelişme aşamasında olduğu için arada kaçırabilir doğal olarak. çitin çevresine sandalye gibi şeyler koyarak belki barikat tarzında bir şey oluşturabilirsiniz kaçmasını önlemek için. bence kaçırmaları bitene kadar çitle devam edebilirsiniz, tamamen tutabilmeye başladığında kaldırabilirsiniz. ama bu tamamen benim düşüncem, deneyime bağlı olarak söylemiyorum yani :) tuvalet alışkanlığı ile ilgili bilgiler için Kral Köpek Ailesi'nin internet sitesindeki arşive tuvalet yazarak ilgili videolara ulaşabilirsiniz, gerçekten oldukça faydalılar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 422 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81025 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR