16 Günlük 2 Adet Kangal

2 kardeş biri dişi biri erkek


Annelerinden ayırmışlar ve son olarak bana geldi.


Nasıl beslemeliyim biraz fikir almam çok iyi olacak.


Veteriner 1 süt tozu verdi anne sütünün vitaminini karşılamak için fakat bunun yanında birşeyler vermelimiyim ve ne sıklıkla beslemem gerekiyor. Ara öğün olarak ne vermeliyim nasıl davranmalıyım yönlendirirseniz çok sevinirim.


Not: Ailesinden ayrılırmı o köpekler gibi yorumlar yapmayın lütfen nasıl bakabileceğimize odaklanalım.


Teşekkürler.

1 CEVAP

perasu
perasu

1497

Çok üzüldüm gerçekten annelerinden ayrılmalarına. Ama sizin gibi bakabilecek hayvansever birinin eline gelmiş Allah'tan. Sabır isteyen bir şey. Çok teşekkürler. Bu dönemlerinde sadece anne sütüyle beslendikleri için başka bir şey vermeyin. Süt tozu yeterli olacaktır. Bir - bir buçuk aylık olduklarında başka beslenmeye geçiliyor zaten. Yavru zamanında çok sık yiyorlar. Günde 3 ya da 4 kez yiyebiliyorlar. Durumlarına göre. Üç kez besleyecekseniz 8 saatte bir.


Bir sitede şöyle bir beslenme şekli buldum: 1 kutu süt tozu, eşit miktarda kaynamış su , 1 yumurta sarısı, 1 çorba kaşığı şeker ve 1 çay kaşığı limon suyu. Bu karışım hazırlandıktan sonra buzdolabında saklanmalı ve mama saatlerinde azar azar ısıtılarak verilmelidir. Besleme biberon, damlalık veya plastik şırınga ile yapılabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 612 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81603 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR