Kedilerde Üriner Taş Ve Kristal

Merosss
Merosss

620 Puan

Yaklaşık 6 aydır üriner sistemle uğraşıyoruz. Sancılı ve ağrılı bir süreç. Hills’in urinary care C/d mamayı 3 ay kesintisiz kullandık başka hiç bir şey yemedi. Çok zayıfladığı için hills kısırlaştırılmış kediler için mamadan devam ettik. Hepsi veteriner hekim nezaretindeydi. Bu sorunu yaşayan oldu mu daha önce. Hala ara ara çişini yapmakta zorlanıyor bazen de kanlı işiyor. Gitmediğim veteriner hekim kalmadı. Prof baktı tedavi yalnızca 15 gün etkili gerisi sar başa.

6 CEVAP

Merosss
Merosss

620

Benim çocuğun ırkıyla da alakalı olabilir demişti veteriner hekimimiz. Daha öncesinde ben farklı marka mamalar kullanıyordum. Hepsi de kaliteli mamalardı ama şunu anladım hills den şaşmamak gerekiyormuş. Şu an tavsiye edeceğim tek şey bu. Bir de ev yemeği vermemek. Özellikle işlenmiş gıdalar. Benim çocuğum zaten yemez o konuda şanslıyım. Ne salam ne sosis ne de öyle et. Tavuk yer pişmiş ve sadece göğüs eti olursa.

DoraFiko
DoraFiko

15662

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu konuda bir bilgim yok ancak 2 erkek kedim var 2side yeni kısırlaştı. Ve bu sorundan çok korkuyorum.
Siz tecrübe ettiniz buna ne neden oluyormuş ne yapmak veya ne yapmamak lazım? Yada ne yaparsak yapalım olcağı varsa oluyor mu

DoraFiko
DoraFiko

15662

Anladım çok teşekkür ederim. Bende evden yemek vermiyorum. Dediğiniz gibi versemde yemiyorlar zaten. Su tüketimine çok dikkat ediyorum bol bol içsinler diye.


Tekrardan çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda tamamen iyileşir yakışıklı 🐾

Merosss
Merosss

620

Teşekkür ederiz. Ben suyu unutmuştum 😀 evin her köşesinde 1 bardak su var 😀 serseri bardaktan içmeye bayılıyor.

eessmmaa
eessmmaa

3689

Merhaba kedinizin sorunu geçti mi acaba benim kedimde de aynı sorun var ve ne yaptıysam hala geçmedi

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Ben evden yemek vermiyorum sadece tavuk,balık,ciğer vs yağsız tuzsuz haşlayıp suyuyla birlikte veriyorum. Benimki de versem yemez zaten, akıllı bıdık :)😽😻


Size de çok geçmiş olsun, kızılcık suyu kaynatıp verin mucize gibi bir ilaçtır çoğu kedinin üriner sistemini düzenledi bu zamana kadar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 361 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81703 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR