Kedi Hapşırması

NOYAN213
NOYAN213

190 Puan

Öncelikle hayırlı günler . Kedilerde hapşırma hakkında birkaç sorum olacak . Ben güvenlik görevlisiyim, kulübemizde de kedi bakıyoruz imkan el verdiğince , bizimle birlikte duruyor geceleri . Sorun şu ki hapşırma başladı kedide son 3-4 gündür . Burnunda da hafiften akıntı oluyor . Buradaki 3-4 kedinin hepsine var . Birbirlerine bulaştırdılar sanırım . Ne yapmak gerekiyor ? Evde olmadığı için dışarı çıkıp gelen kedi . Veterinere götürmeye çekiniyorum, daha önce aynı belirtileri olan bir kedi vardı,içeride bakıyorduk. Fabrika sahipleri veterinere götürdü , ertesi gün öldü , iştahı vs vardı.


Yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler şimdiden ^_^


5 CEVAP

ZeynoB
ZeynoB

102830

Aynisini bende yaşadim disarda baktigim kediler birbirine geçirmiş 2sinde burun akintisi hirilti halsizlik istahsizlik vardi. Veterinere kedileri götürmedim ama anlatinca detayli bir sekilde, ilaç verdi. Yutturduk iki kisi zar zor, 3 günde normale döndüler. Sizde bir veterinere danişirsaniz muhakkak yardimci olur.

ZeynoB
ZeynoB

102830

Bana ücretsiz veterinerin kendisi vermişti. Ilacı sitedeki görevli abiyle yutturduğum için bulamadim. Tam olarak semptomlari anlatirsaniz ona gore veriyorlar ilac.

starthebudgie
starthebudgie

12115

Veterinere danışmak daha faydalı.Biz imuneks şurupla geçirmiştik.Normalde antibiyotik verecekti veteriner ama hamile olduğu için ozamanlat böyle oldu.

NOYAN213
NOYAN213

190

anladım çok teşekkür ederim , kedinin hamile olma ihtimalide var , sormak en iyisi sanırım .

NOYAN213
NOYAN213

190

anlıyorum çok teşekkür ederim ^_^ belirli bir ilaç ismi vs var mı bildiğiniz ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 350 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80268 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR