Felix Yas Mama

ilknrdaisy
ilknrdaisy

12806 Puan

Merhabalar ben yokken annem kedime felix adlı yaş mamadan denettirmis, normalde asla market mamalarina yönelmem, ama annem 2 haftada bir 100 gram yiyor bir sey olmaz falan diye israr ediyor. Kedim 1.5 yaşında ve daha once idrar yolu enfeksiyonu gecirdi 2 haftada 1 100 gram felix mama yemesinde bir sakınca var mı?

16 CEVAP

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Felix yaş mama güzel . Kötü değil . Ama iyide değil

DidemCan
DidemCan

3808

*********nın yaş mamaları güzel bence içeriği de güzel Şila çok severek yiyyor. Bonacibo alma ama yaş mamaları güzel bence. Felix de yiyyr. Ben ikisini kullanıyorum. İkisini de seviyor. Verebilirsin bence

Denizzzzzz
Denizzzzzz

11066

Benim kedim felix dışında yaş mama yemiyor mesela ben bir sıkıntı yaşamadım

Bobo1903
Bobo1903

174

Arkadaşlar yaş mama olarak arada verin tabi ama tavsiye etmem. İcindekiler kısmına bakar misiniz en az %4 et diyor. Bu ne demek ? Geri kalanı ne o zaman? keza Gourmet yaş mamada bunun gibi. Yaş mama olayında yine kuru mama gibi market mamaları sınıfta kalıyor. Bende bu zamana kadar ulaşılabilir olduğundan felix verdim ama biraz araştırdıktan sonra naturea yaş mamanın ideal bir mama olduğuna karar verdim buna ek olarak schesir yaş mamada yedirebilirsiniz.

ilknrdaisy
ilknrdaisy

12806

Kedimin yataklara çiş yapma huyu vardı yapmadığı için ödül olarak değişiklik yapmak için veriyor annem birazda... Yasadigim yerde brit care cok aradim ancak ne kuru ne yaş mamasini bulamadim, *********.com dakilerede guvenemiyorum...... Royal canin pro planinda 100 gramlik mamasina 6 tl vermek istemiyorum acikcaksi..

patili
patili

120470

******* veya *********da her türlü aradıgınız yaş mama kuru mama var. özellikle *********da. advance kuru mama markasından instinct markasına kadar hepsi.

DidemCan
DidemCan

3808

Bence zarar vermez. Yaş mama yaş mamadır. O kadar kötü değil felix

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

İlknur;
Korkma! Tam tersi idrar yolları hastalıklarına karşı yaş mama iyi geliyor.
Bazı kediler sadece Felix yaş mama yiyor:)) burda da yazmış arkadaşlar.
Korkmana gerek yok. Kötü bir marka olduğunu düşünmüyorum.
Fransa’da üretiliyor. İthal geliyor.

Phoenix3
Phoenix3

18333

Felix in kötü bir mama olduğunu düşünmüyorum. Kedim her çeşidini severek yiyor ve şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadık.

ilknrdaisy
ilknrdaisy

12806

Felix almasinin sebebi ise internetten alışveriş yapmamasi ve en kolay felixi bulması.

ilknrdaisy
ilknrdaisy

12806

Kapida odeme ve kargo olayi çok pahaliya geliyor ancak toplu alışveriş yaptığım zaman alabiliyorum internetten, ve annem internetten alışveriş yapmayi bilmediginden kolay ulaştığını alıyor, sadece felix 2 haftada 1 zarar verir mi diye merak ettim :/

Zarar vereceğini düşünmüyorum ama kediniz böyle özel bir durumu varsa bir veterinerle görüşün derim her ihtimale karşı. Bunun dışında tabii ki çok daha iyi mamalar var ama bütçenizi zorlamayacak hem de içiniz rahat edebileceği bir diğer seçenek de Golosi. iyi bir İtalyan maması, fiyatı da uygun.

Ben gurmet kullanıyordum veterinerin Felix de kullana bilecegimi ve çok güzel ve saikli olduğunu bizzat veterinerimden tavsiyeli

2 haftada bir felix olabilir sorun degil ama 2 gunde bir kaliteli bir yas mama verin idrar yolu sorunu icin 2 gunde bir yas amma yemesi lazim ama felix gibi manalar degil kaliteli mamalar schesir, nutri feline, gimcat, Nd gibi vs.

myrnzkyn
myrnzkyn

65

ben 1-2 hafta da bir veriyorum bir sıkıntı çıkmadı gayet severek yiyor kedim😻

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 39356 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR