Kedimiz Kafasını Çok Hızlı Sağa Sola Sallıyor, Sol Kulak Civarını Kaşıyor

drumess
drumess

321 Puan

Kedimiz bu aralar kafasını bazen çok hızlı sağa sola sallamaya ve sol kulak aşağısını/civarlarını kaşımaya başladı, o kadar hızlı sallıyorki pırpır ses çıkıyor kafasından ve kulaklarından :)
biraz araştırma sonucu kulak uyuzu veya kulak akıntısı gibi şeylerin sebep olabileceğine denk geldim ama başka bu durumu yaşamış olan var mıdır ?
kedi bir haftadır bizimle birlikte ve henüz alışmadı, tek bir ses duysa, azıcık hareket etsek hemen koltuk altına kaçıyor, yaklaşıp inceleme gibi bir imkanımız yok. veteriner kliniği ile görüşmeden önce sizlerden de fikir almak istedim.


1 hafta sonraya karma aşı için gelin demişlerdi ama henüz alışmadan onu bile erteletmek istiyorduk, biraz sakinlesin kendine gelsin diye, fakat şimdi böyle bişi de çıkınca endişelendik, acil/önemli bişi midir acaba diye.

6 CEVAP

UYE
UYE

103412

kulağına pisi otu kaçmış olabilşr köpeğime oldu sağar dahi olabilir derhal veterğnere götür ve sor

berkeozdede
berkeozdede

14664

Bizim kedide aynı sorun var. İç kulak iltihabı olmuş benimki krem kullanıyorum

drumess
drumess

321

tamamdır, veterinere götüreceğiz, fakat krem veya bir ilaç verdiği takdirde, 1 haftadır yanına yaklaşamadığımız, en ufak bir harekette kaçan bir kediye nasıl uygulayabileceğimiz ve nasıl kontrollerini yapabileceğimize dair bir önerisi olan var mı ? :)


ödül/yaş mama falan işe yaramıyor, sadece akşamları biz koltukta sabit/hareketsiz oturursak çıkıyor dolaşıyor takılıyor bizi uzaktan kesiyor vb.

ehe
ehe

689

Oyuncak ile yanınıza çekin kedi oltası gibi benimkisi asla hayır diyemiyordu.

drumess
drumess

321

14-15 gündür kapalı ortamlarda kedi, pisi otu ile etkileşime gireceği bir durum olmadı, 15 günden daha öncesinde olmuştur ve şimdi daha yeni etkileri çıkmaya başlayabilir diyorsak o ayrı konu tabi.

berkeozdede
berkeozdede

14664

Uyurken yapabilrisiniz Eğer uykusu ağırsa

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 357 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.352 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR